Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek jó alakja van, de nem teljesen lapos a hasa, az zavaró?
Szerintem jó, vagy legalábbis normális az alakom. Homokóra, szélesebb csípő, vékonyabb derék és nagy, de nem túl nagy mell. Viszont a hasam nem teljesen lapos, elölről nézve szerintem rendben van, de oldalról ilyen körte alakban kidomborodik. Szóval nem reng rajtam a háj, csak van egy kis pocak. Sportolok, de az az igazság, hogy amikor fogyni akartam a hasam miatt, csak rosszabb lett, mivel kisebb lett a mellem, a csípőm is kevésbé volt hangsúlyos, a derekam meg már egészségtelenül vékonynak tűnt. Nem éreztem magam erősnek és nőiesnek. Szóval mivel alapból nem vagyok kövér, a fogyástól csontkollekció lettem és nem tetszett.
Most szeretem a testemet, mert lehet, hogy nem vagyok kemény és csontos, de egészségesnek érzem magam és nőies az alakom, de néha mégis nagyon zavar oldalról nézve a hasam. Meg olyan... puha vagyok :D Nem tudom ez jó, vagy milyen?
És kíváncsi vagyok, a pasikat zavarná ez?
Nem baj, "hanem sőt" :D
Nekem bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!