Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek klasszikus férfi női szerepről?
Tehát hogy a férfi dolgozzon keményen és többet mint a nő, hogy több pénzt vigyen haza férfinek kell többet keresnie, mert ő dolga a család egzisztenciájának megteremtése a házimunkák közül a barkácsolást férfi végezze, viszont ne főzzön mosson takarítson. Az autót inkább ő vezess ha család együtt megy valahova.
A nők viszont ne dolgozzanak vagy legalább is könnyű munkakörben, keveset és inkább otthon legyen, ő vigye a háztartást.
Összejönnétek egy ilyen gondolkodási férfival vagy nővel? Szerintetek ez helyes gondolkodásmód vagy már idejét múlta és abszolút máshogy kéne gondolkodni a férfiaknak és a nőknek
Én ilyenben nőttem fel. Anyukám háztartásbeli volt, nem dolgozott 16 évig velem volt csak otthon. Apukám dolgozott, vitte haza a pénzt.
Nos én rájöttem,hogy nekem nem kell ilyen élet. Egyáltalán nem szeretnék gyereket szülni, szabadság mániás vagyok. Csak élvezem az életet és dolgozok magamon. Ha összejönnék valakivel az csakis olyan lehetne aki hozzám hasonló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!