Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek klasszikus férfi női szerepről?
Tehát hogy a férfi dolgozzon keményen és többet mint a nő, hogy több pénzt vigyen haza férfinek kell többet keresnie, mert ő dolga a család egzisztenciájának megteremtése a házimunkák közül a barkácsolást férfi végezze, viszont ne főzzön mosson takarítson. Az autót inkább ő vezess ha család együtt megy valahova.
A nők viszont ne dolgozzanak vagy legalább is könnyű munkakörben, keveset és inkább otthon legyen, ő vigye a háztartást.
Összejönnétek egy ilyen gondolkodási férfival vagy nővel? Szerintetek ez helyes gondolkodásmód vagy már idejét múlta és abszolút máshogy kéne gondolkodni a férfiaknak és a nőknek
Olyan családban nőttem fel, ahol a nő dolga (a férfiéval megegyező 40 órás, vagy több órás munkahét mellett) a főzés, takarítás nagyobb része, gyereknevelés és a tanulás velük.
Semmilyen módon nem lennék háztartásbeli, csak ha gyerekkel vagyok otthon az első X évben.
Olyan emberrel nem kezdek kapcsolatot, aki csak egy koloncot jelent számomra, várja a teljes kiszolgálást, és semmit nem hajlandó csinálni otthon. Az ilyet elhajtom, vagy fel lehet fogni, hogy nem az Édesanyja vagyok. Fele-fele minden, nekem is 24 óra egy nap, neki is.
Nekem a szüleim egyenlő felkent kezeltek egymást. Vagy apukám vagy anyukám főzött, aki eppen akart vagy raert. A takarítást is közösen csináltak. Egyedul ami anyukám dolga volt az a mosás mert apukám nem tudott, de a teregetest ugyanúgy megcsinálta. Mindketten dolgoztak. Volt olyan hogy anyukám keresett tobbet, volt hogy apukám sose vágtak egymás fejéhez ezt.
En sose lennek haztartasbeli. Nem cseléd vagyok, amelyik ferfi igy gondolkodik azzal sose jönnek ossze.
A mai kényelmes, sőt ultra kényelmes világban már igazából nincs szükség klasszikus társra. Már nem kell közösen a földet művelni, állatokat tartani, a ház körül melózni. Az emberek életének fele a munkahelyen zajlik, hazaérve meg leginkább már csak önmagukkal akarnak lenni. Kapcsolatnak bőven megteszi a hétvégi szexkapcsolat is, ahol valójában nem tartozik semmivel sem a másik iránt. Az is csak az ő életét szolgálja, és bármikor lecserélheti a partnerét egy másikra.
Modern mai világ. Ez így oké meg minden, de így már az ember nem szolgálja azt a két dolgot, amiért a világra jött: önfenntartást, fajfenntartást. Az önfenntartás megszűnik, mert nem adja tovább a génjeit, a fajfenntartás is megszűnt, mert nem lesznek utódai.
Hiába tartja magát jóval magasabb rendűnek egy ember, vagy egy népcsoport, ha kipusztul, de ez így törvényszerű is.
A nők nem értenek túl sok dologhoz, hobbiszinten sem, de az a néhány, akik még ezeket is a férfiaknak akarják lepasszolni....kb a hulladéktelep kategória....
Fizetésük a munkahelyen a béka sgge alatt, többet vannak otthon, mint a melóhelyen, mert a fél életüket betegen töltik, vagy gyerek miatt, stb.
Az ilyen modern tyúkoknak nem is való, nem is kell párkapcsolat, csak akkor legyen bennük annyi gerinc, ha feltosszák magukat egy társkeresőre, hogy odaírják: egy halál lusta disznó vagyok, főzni nem tudok, utálok mosogatni, gyerekeket utálom, takarítani meg pláne. Kanapén dögleni tudok, meg facebookozni....
#17, lehet, egy lakótelepen ez megy, de még Magyarországnak is a nagy része vidéki házakból áll, kismillió teendővel a ház körül.
Nem mindenhol az van, hogy bemegyünk a Putyilov-gyárba, majd hazamegyünk a klímás panelba, bedobálunk mindent a mosogatógépbe, meg megrendeljük a pizzát, azt annyi a napnak.
"Az ilyen modern tyúkoknak nem is való, nem is kell párkapcsolat, csak akkor legyen bennük annyi gerinc, ha feltosszák magukat egy társkeresőre, hogy odaírják: egy halál lusta disznó vagyok, főzni nem tudok, utálok mosogatni, gyerekeket utálom, takarítani meg pláne. Kanapén dögleni tudok, meg facebookozni...."
Remélem te is kiírod hogy a nőket lenézem semmibe veszem és úgy gondolom a főzésen túl semmire nem képesek és nem alkalmasak. A szexuális kultúrád is eddig terjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!