Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért várja el rengeteg nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el rengeteg nő ebben az országban hogy legyen autóm, amikor borzasztó sokba kerül egy autó, a benzin, a bér meg keleti?

Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 13:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Ez pár órán belül a negyedik autós kérdés.

Kb. ti vagytok az autófüggők, nem a nők. :D

2019. aug. 22. 13:45
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Bass2ki, miért kéne, hogy egy nőnek jó legyen BÁRKI?? Komolyan össze kell jönnie egy 20 éves, 70 kilós lánynak az első alkoholista csövessel, aki utána füttyent, hogy de megbas2ná?!

Menjetek ti a bús bánatosba. Lehet neked akármilyen 100 milliós kocsid, akkor se tudnál EGY olyan nőt találni, aki szeret és kíván. Persze van az a pénz, sokaknál fix a tarifa, őket kell keresni. Nem kérnek jogosítványt.

A nem fizetős nőket meg hagyjátok csak békén.

2019. aug. 22. 13:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha udvarolna nekem nem tetsző, minek járnék vele? Nem az a fő célom az életben, hogy legyen egy pasim, csakhogy elmondhassam, hogy van.

Nem tetszem senkinek, csúnyáknak sem. DE ha tetszenék, akkor sem érdekelne, mert nekem nem tetszik. Vagy járjunk, de ne engedjem, megcsókolni, max arcon és röviden, szex nincs, és vágom folyamat a pofákat? Ez kapcsolat? Ti tönkretennétek egy nőt, aki nem tetszik nektek, csak hogy legyen csajotok?

Amúgy tudom, hogy ezt hiába írom le, mert eldöntöttétek, mi van, de még úgy sincs bennetek empátia, hogy veletek hót ugyanez van. Qrva rossz érzés, mikor egy egész élet tapasztalatait - nem képzelgéseit! - semmibe veszitek. Mikor valaki más meg akarja mondani, mi az igazság, amit mindennap élsz, ő meg csak elképzel. Nagyon rossz, mikor elküldenek az anyádba, mert csak a szép lányokat látják meg, és rád fogják, hogy hazudsz. Aki csúnya, kövér, vagy csak egyszerűen semmilyen, láthatatlan, azt nem hiszik el. Mert észre sem veszik.

Legközelebb, ha mentek az utcán, MINDEN nőt nézzetek meg. Ne csak a popsikákat. Azokat a lányokat is, akik magasak, és fiúnak néznek ki, olyan laposak. Azokat is, akik kövérek. Vagy öregek. Vagy előnytelen a hajuk. Vagy kampós orruk van, lapátfoguk, nyúzott arcuk. Mindenkit. És akkor látni fogjátok, mennyit nem láttok.

2019. aug. 22. 13:50
 14/27 anonim ***** válasza:
64%

Ezzel csak az a baj, hogy igaz. Bár itt nem fogják elismerni, a gyakori nem az a terep, ezen az oldalon a mentalitás nem igazán találkozik a valósággal.

Viszont nem is mindenki tudja megemészteni, hogy adott egy random külső, és utána azzal kell élni örökké. És ez nagyon szerencsejáték, mit kaptál... Azon lehet minimálisan javítani és jó sokat rontani (ez is nagyon fair) és idővel amúgy is csak romlik magától is.

Viszont! Ha ez így van, és láthattuk most itt mindkét nemtől, hogy "olyannal úgysem kezdünk aki nem jön be" - miben reménykedjenek a ronda emberek? Semmiben. Tulajdonképpen... Beszopták és a jutalom 50 év magány? Ami fiatalon még nem gond, de amikor kihal a régi családod, akkor aztán nem marad semmi, csak felszínes kapcsolatok és az egész olyan hangulatot áraszt, mint a "Rekviem egy álomért"-ban az idős hölgy élete - csoda, hogy rászokott az anyagra? Nem.

2019. aug. 22. 13:57
 15/27 anonim ***** válasza:
97%
Én sem várom el, van sajátom elvagyok azzal. Ha nem lenne, akkor sem várnám el, inkább tennék érte hogy NEKEM legyen.
2019. aug. 22. 14:32
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek pár nőt (jómagam is az vagyok), egyikünk se várja el a jó kocsit.

A gyerek nem a BMW-re és társaira fog hasonlítani :)

2019. aug. 22. 14:36
 17/27 anonim ***** válasza:
15%

Leírtam az előbb is.

Adott a s2ar belsőd, amit a s2ar küldöd se kompenzál. Az egyetlen esélyed, hogy egy nő felfigyeljen rád, ha anyagiakkal tudsz kompenzálni. Kocsi, pénz, drága apróságok.

2019. aug. 22. 14:42
 18/27 anonim ***** válasza:
98%

Huuha de szar lehet hogy minden egyes nap kapod az e-maileket, smseket és telefonokat a nők tucatjaitol, hogy "na, van már autód?"

Szegényke... El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet...

2019. aug. 22. 14:45
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így nem igaz, hogy minden nő elvárja. Nem fontos, hogy legyen autód, ha igazán tetszel neki, akkor nem az autó érdekli. Akinek nem tetszel annyira és csak akkor lenne veled, ha lenne autód, vagy sok pénzed, azzal ne foglalkozz.
2019. aug. 22. 15:42
 20/27 anonim ***** válasza:
84%

sem a benzin, sem az auto nem draga itt

menj at ausztriaba, olaszorszagba .. egy liter benzin 1.8 euro vagyis kb tobb mint 600 ft

nem elvaras, de nyilvan imponal ha szep autoja van, elegans, es sok szorakozasi lehetoseg biztosit

2019. aug. 22. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!