Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el rengeteg nő ebben az országban hogy legyen autóm, amikor borzasztó sokba kerül egy autó, a benzin, a bér meg keleti?
hármas : miért nem vesznek észre?
Ez a nem vesznek észre a pasik azt szokta jelenteni a nőknél hogy = nem vesznek észre azok a fullos macsók akikkel én szeretnék kezdeni.
Remélem nem várja el mindenki... Én nem szeretek vezetni, túl sok a pszichopata sofőr akik állatkodnak, meg persze azok akik rögtön ütik a dudát, ha 90 helyett csak 85-el mész, "mer de lassú mán' halaggyámán" meg az idegbetegek akik még az üres úton is vicsorognak...
+ Kamikaze motorosok, önérzetes biciklisták, részeg biciklisták stb.
Az élet olyan szomorú és igazságtalan. Szinte minden a szerencsén múlik.
" De itt megint befigyel az, hogy nekem miért kéne észrevenni azt, aki nem tetszik? "
Tehát nem veszed észre azokat a pasikat akik neked nem tetszenek? Elárultad magad!
Téged is megnéz sok férfi, gondolom udvarolna is, csak nem felel még bárki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!