Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasimmal megyünk valahova a kocsijával, szerintetek kéne fizetnem a benzin felét?
Hétvégente általában el szoktunk menni valahova, de nem nagyon messze, általában erdőbe/hegyekbe kirándulni, vagy más programot csinálni, legtöbbször csak Budapest környékére. (Budapesten lakunk, de nem élünk együtt még)
Ilyenkor szerintetek fel kéne ajánlanom, hogy beszállok a benzinköltségbe, vagy nem kell?
Nekem ez eszembe se jutna, lehet velem van a hiba.
Ha úgy érzed, tartozol neki a benzinköltség miatt, semmiképp se pénzben fizesd, hanem inkább hívd meg egy kávéra/sütire/fagyira. :)
Szerintem fura lenne benzinköltséget fizetni, pláne hogy nem olyan messzire mentek... :D
18/l
Más programokat ki fizeti?
Én nem hagyom, hogy fizessenek helyettem, csakis úgy szoktuk, hogy egyszer én fizetek, egyszer ő.
Hívd meg, vigyél magatoknak valami nagyon finomat, szervezz vmit legközelebb amit te állsz mondjuk mozi, sz*pd le...stb. Rengeteg lehetőséged van hogyan honoráld forintbaxás nélkül.
30/f
Te mit gondolsz, elfogadná?
Ha tudod, hogy nem, akkor fölösleges a játszma. Csak a köröket futnátok. Más esetekben, ha ebédeltek valahol, vagy ha programot csináltok, koncert, hasonló, ahol a fizetség jó pár ezres fejenként, akkor hogyan szokott lenni? Összeadjátok? Akkor próbáld ki, hogy mondjuk 2-3 havonta egyszer, amikor tankol, és vele vagy, mondd azt: - Most ezt én fizetném, jó? Ha viszont ilyen sosincs, az autó mindig meg van tankolva, az annak a jele, hogy nem is szeretné, ha ez fölmerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!