Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pasimmal megyünk valahova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasimmal megyünk valahova a kocsijával, szerintetek kéne fizetnem a benzin felét?

Figyelt kérdés

Hétvégente általában el szoktunk menni valahova, de nem nagyon messze, általában erdőbe/hegyekbe kirándulni, vagy más programot csinálni, legtöbbször csak Budapest környékére. (Budapesten lakunk, de nem élünk együtt még)

Ilyenkor szerintetek fel kéne ajánlanom, hogy beszállok a benzinköltségbe, vagy nem kell?

2017. ápr. 13. 22:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Készíts szendót, innivalót az útra, esetleg ha megálltok valahol, akkor a kaját és a piát Te fizesd. Az van kb. annyi, mint az a benzin, amit egy ilyen alkalommal elhasználtok (kb 1000-2000 ft).
2017. ápr. 14. 07:54
 12/22 anonim ***** válasza:

Nálunk fordítva volt, nekem volt egy kölcsön kocsim egy évig, és sose kértem tőle pénzt benzinre.

Most neki lett autója és én se fizetek, de mi ez a kérdést szóvá se tettük soha, csak valahogy nem. Igazából ha nem minden áldott nap azzal utaztok, akkor a benzin költség nem olyan egetverő.

2017. ápr. 14. 08:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Na mivel nagy autób..zi vagyok, megkérdezem, milyen autója van, és mennyit fogyaszt?

Ha 30km-t megtesztek 10000 Forintból, első körben megkérdezném, jó-e ez neki, második körben biztos beszállnék az árba.

Nekem egy 4 litert evő járgányom van, nem eget rengető összeg eljutni bárhová. Pár ezer Forintból megvan.

Az eddigi barátnőim amúgy mindig beszálltak, de én is szoktam fizetni mindenkinek érte.

2017. ápr. 14. 08:56
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Hát persze, hogy fizetned kell a felét!

Ahogy neki is, ha veszel egy szexi fehérneműt, elvégre ő is élvezi a hatást!

Az eszem megáll!

2017. ápr. 14. 08:57
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
Ennek már köze nincs az emancipációhoz, hanem simán hülyeség!
2017. ápr. 14. 09:26
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor ezek szerint ne érezzem magam rosszul, hogy végülis én ingyen utazok vele
2017. ápr. 14. 11:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha egyoldalúan ő áll mindent, akkor valahogy érdemes beszállni. Nyilván nem szopással, ahogy javasolták, mert k*va vagy, hogy pénzért az jár. Ha pedig máskor te hívod meg, akkor nincs jelentősége.
2017. ápr. 14. 11:52
 18/22 anonim ***** válasza:
*mert nem
2017. ápr. 14. 11:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Te ismered a pasidat és a körülményeit.

Az enyém halálosan megsértődne, ha egyáltalán ilyesmit szóba hoznék, hogy ilyen kispályásnak nézem.

2017. ápr. 14. 13:15
 20/22 anonim ***** válasza:
53%

Csak hogy normális választ is kapj.

Szerintem ez függ attól hogy ő maga mennyit keres. Ha megengedheti magának és emiatt nincsenek anyagi gondjai, tuti nem várja el hogy fizess bele.

Viszont szép gesztus és én biztos értékelném ha mondjuk valahová mentek és ott te fizeted a belépőket,vagy meghívod ebédre, vagy bármi. Ha mondja hogy ő fizet nyugodtan mondhatod hogy a benzint meg eddig mindig ő állta és most te szeretnéd kifizetni, meghívni. Hangsúlyozom nem a pénz miatt, mert simán fizetnék én is mindent férfiként, hanem jólesik hogy gondolsz erre! :)

2017. ápr. 14. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!