Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rálehet építeni fűnyíróra egy dildót?
Esetleg rába steiger vezérműtengelyből esztergálni egy hancúrlécet és azt egy bridgevmotoros fűnyíró tetejére rögzíteni egyéb célokból? szerintetek pillanatragasztóval vagy 6x25-ös csavarral lenne érdemes rögzíteni?
valakinek tapasztalata a témában?
:-D
Pat és Mat (Kétbalkezesek) 18 karikás kalandjai :-D
Szerintem a pillanatragasztó túl merev, rideg, nem bírja a rezonanciát.
Ha ragasztót használsz, fémekhez való 2 komponensű epoxi gyantát javaslok. Brutál erős.
De őszintén szólva én oldható kötéssel oldanám meg, tehát csavarral. Mégis csak fémből van esztergálva, ha esetleg nem jó anatómiailag, könnyebb után formázni , ha leszedhető.
Vagy akár több funkciójú adaptereket is lehetne használni ugyanarra a furatra. Anál izgatóval, klitorisz izgatóval, egyéb cserélhető fejekkel.
Mindenképpen rugós alátéttel, és önzáró anyával.
Nem semmi mutatvány lesz fűnyíróval kergetni a lányt egy kiálló harci műdildóval az élen.
Csak a kést csavarozgasd ki alul,előtte :)
Minek a dildo arra?
Amúgy simán rá lehet építeni,én pillanatragasztóval csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!