Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál ha a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál ha a barátnőd előtted 19 fiúval járt, kavart volna és ebbe nincs benne akivel le feküdt?

Figyelt kérdés
Mit szólnál hozzá, ha a mostani barátnőd akivel ismerkedsz járt volna rövidebb ideig 19 fiúval abból kettő volt 7 hónap és egy 2év de ezekben nincs benne még akikkel le feküdt mondjuk kb azzal együtt olyan 25? 24 éves lányról van szó. Nekem előtte 3 komoly barátnőm volt és most leszek 30. El ítéled emiatt vagy az alapján ítélsz amit tapasztalsz most vele? Érdekelne róla a többi pletyka?
2019. aug. 21. 18:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Legelőször megtanulnék helyesen írni, és csak azután hánynék ki egy kérdést a Gyakorira.
2019. aug. 21. 19:20
 12/22 anonim ***** válasza:
A hozzáállása a lényeg, hogy jelenleg mit akar. Ez még nem egy akkora hatalmas szám, ami miatt világk..jának kellene őt mondani. Próbáld kiismerni, milyen ember, mik az elképzelései, egyezik-e a tiéddel, stb. Ha minden jó, butaság lenne emiatt eldobni. Az én párom pl előttem jópár csajt megfektetett, de mégis engem választott a többi helyett. Nem bántam meg, hogy bizalmat szavaztam neki. Fiatalon sokaknak akad olyan korszaka, mikor komolyra alkalmatlan, de azért az igény ottvan. Ilyenkor becsúszhat pár egyéjszakás, ettől még nem lesz senki rossz ember.
2019. aug. 21. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt nézd, hogy hozzád hogyan viszonyul és te hogyan ő hozzá. Ha ez már így zavar téged egy kicsit, akkor lehet hogy ez majd megmételyezi a kapcsolatot. Eddig kereste az igazit, lehet te vagy az. Ha te vagy az, akkor minden rendben lesz, persze ha te eltudod fogadni a sok exet. Én 13 éve élek egy nővel, aki a város legnagyobb ribizlije volt, engem nem zavart,mert én sem teológusnak tanultam és azt mondta még akkor, hogy megtalálta akit keresett(engem) és többet nem tágít mellőlem. Kb 60 pasija volt előttem. Nálunk minden ok, mondjuk én eltudtam fogadni ezt és ő is engem. Na ilyen is van.

46f

2019. aug. 21. 19:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#11. Idővel megtanulják, hogy mit jelent és mi értelme és ahogy tisztába lesznek a körülményekkel, úgy veszti jelentését és értelmét harcolni valakiért, mikor előtte harc nélkül odaadta magát "fűnek-fának". Ahogy mondod, ha van ilyenkor az az opció, hogy harc nélkül odaadja neki valaki magát vagy egy olyan lány, akiért mindig meg kellett harcolni vagy még senki nem nyerte el ott azt kapja ez a hipotetikus férfi, hogy neki is instant szex, ahogy bárki másnak vagy hogy tudják miért harcol, ezért értékelik, amiért harcol 3. esetben ő az első.

Nem arról van szó, hogy ne lehetnének feltételei a nőnek egy férfit illetően, aminek a férfi feleljen meg, ha akar valamit a nőtől, hanem arról van szó ilyenkor, hogy a férfi bizonyítsa a nőnek, hogy márpedig ő nem elcseszett (mármint a nő). Itt ugye nem arról van szó ami a férfinak párkapcsolati téren kompetenciája vagy hatásköre, hanem arról, ami az adott nő és a pszichológusa (amennyiben van neki) hatásköre. Azt, hogy "oké vagyok" azt nekem más sosem fogja megerősíteni sem cáfolni, az az én meggyőződésem. Míg ez nincs így, addig bizony "nyomás alatt vagyok", hogy a férfi a jobbat fogja választani, ha nem lépek időben. Pedig a másik lányok a példából csak annyival jobbak a most tárgyalt lánynál, hogy ők nem akkor adják magukat, amikor illendő, amikor nem korai, amikor mindenki ízlésének megfelelő, hanem pontosan akkor, amikor akarják, egy perccel sem később vagy előbb és náluk nincsen "nyomás", mivel grammra pontosan tudják, hogy mennyit érnek.

Remélem így már megfogható férfi szemszögből, hogy a "jobb" miért jobb és miben, miért választják a jobbat és mi ez a nyomás amire utalsz.

33/f

2019. aug. 21. 20:59
 15/22 anonim ***** válasza:

Azért ha valaki nem nyomásra hivatkozva adja magát mondjuk 1 hét után, hanem azért, mert ő ezt így érzi jónak, attól nem lesz semmivel se rosszabb, mint az, aki hónapokig tartogatja magát. Ez ugyanúgy megfelelési kényszerre vezethető vissza, hogy X ideig tartogatja magát, azért mert 'mit fog gondolni róla a másik', miközben ő már rég kipróbálta volna vele, és ha jó, élnének együtt boldogan. Szerintem nagyon sokan rossz végéről fogják meg a dolgot. Pl egy k.vapecér férfi hiába teper egy nőért fél évig, látja benne a kihívást és ez izgatja ugyan, de ugyanúgy nem kell neki többre, amint megvolt, keres mást (ez konkrétan megtörtént ismerősi körben), nem becsüli majd jobban, csak mert sokára kapta meg. Az indíttatás a lényeg. Ha valakinek csak arra kellesz, vagy valaki echte r.bi, az ki fog bukni úgyis.

2019. aug. 21. 21:22
 16/22 anonim ***** válasza:

Akkor noi szemszogbol leirom.

Talalkozom egy ferfival es tetszik nekem annyira, hogy szeretnem jobban megismerni, a szexet meg amugy is szeretem, szoval megtortenik a dolog.

En azert tettem, mert azt hittem, hogy van kozottunk valami vonzalom.

O azert, mert "konnyen" adtam magam.

A kerdesre visszaterve, tenyleg tudni kellene, hogy milyen korulmenyek kozott tortent meg a dolog ennyiszer.

2019. aug. 21. 21:25
 17/22 anonim ***** válasza:

A qrvapecérek nevében nem tudok nyilatkozni, de amit írtam, úgy értettem, hogy amikor a lány odaadja magát, akkor nem megfelelésből vagy félelemből teszi, hogy megfogja a csávót, hanem azért, mert kívánja a csávót. Amikor más az indíttatás, akkor az érezhető szokott lenni, mert vannak gátak, bizonytalanságok, meg-meg röccenések, érezhetően görcsös az egész és rossz esetben alélt pihegés helyett vagy a néma megbánás jön vagy amit még hallgatni is olyan, hogy elsüllyedsz az "én nem vagyok ám ilyen lány" kezdetű móka. :D Nagyon nem jó. Hidd el, olyankor az is ugyan úgy lenne bárhol máshol aki hallja, mint aki mondja :D. Ezért fontos a szünet új kapcsolat előtt többek között.

33/f

2019. aug. 21. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:

#18. Ha itt egyáltalán nem arra gondoltál, hogy azért, mert kívánod szexuálisan, hanem azért, mert...akármi, az nem éppen a beteljesülést hozza.

Gondolj bele, a pasi megkínál a kedvenc csokijából vagy akármilyéből, te utálod, mint a szart, de próbálsz mosolyt erőltetni az arcodra, mert hát szegény, jófejségből adja. Mennyire észrevehető/lelombozó szerinted ?

De ha közlöd, hogy ez neked is a kedvenc csokid vagy akármid és boldog vagy...az tudod, milyen jó ? :)

Valahogy így tudom elmagyarázni. Remélem megvan mire gondolok. Nem szeretjük a "könyöradományt", ahogy ti sem. Nem jó a másikat úgy látni, hogy próbál a kedvünkre tenni, de küzben belül szenved. Lehet nem így gondoljátok, de minket is mellbevág.

33/f

2019. aug. 21. 21:45
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

Nem illik megkerdezni/beszelni az ilyen temarol. Magadat alazod ferfikent,ha ilyet megkerdezel egy notol,hany emberrel fekudt le.

Az lenne neki a legjobb,ha beken hagynad. Es manka keseregnel.

2019. aug. 22. 00:50
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Nem igazán tudom elképzelni, hogy összejönnék egy ribivel.
2019. aug. 22. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!