Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál ha a barátnőd előtted 19 fiúval járt, kavart volna és ebbe nincs benne akivel le feküdt?
Semmit sem gondolok, nincs kozom hozza. En sem voltam szent. Azota az lettem (ferj, gyerek, boldogsag).
Pont 19? En 10 felett mar nem strapaltam magam a szamolassal.
Azt gondolnám, hogy komoly kapcsolatra semmi képpen nem köteleződnék el felé. Mivel másféle kapcsolatra nem vágyom, ezért a lány nekem teljesen felejtős volna.
33/f
En most voltam 42, szoval mar 24 eve elek szexualis eletet. 11 ferfi olyan volt, akikkel volt 1-3 randi es nagyon tetszettek, plusz elegge kivantam is a szexet, szoval megtortent.
Nem itelem el, 24 evesen mar volt komoly kapcsolata is. es gondolom mint ferfi nem fogod megerteni, hogy a nokon is nyomas van. Lefekudjon a pasival, vagy se, ma mar alig van olyan aki hajlando varni arra, hogy a lany tenyleg kesz legyen.
Amugy meg miert szamit? Ha jo vele, akkor orulj az egyutt toltott idonek es a jelen alapjan itelj. 20-24 evesen meg mindenki nagyon sokat valtozik.
Kerdezd mar meg legyszi azt is ebböl hannyal volt neki jo is.
Kivi lennék
A nökön tenyleg csak nyomas van legtöbb esetben. A ffiak elväràsa
" Lefekudjon a pasival, vagy se, ma mar alig van olyan aki hajlando varni arra, hogy a lany tenyleg kesz legyen." Hidd csak el, ha mondjuk szűz lenne vagy kivétel nélkül mindenkivel várt x időt, akkor ilyen nyomást senki nem helyez a lányra. Arra meg érthető módon nem fog senki hónapokat várni, aki előtte a többi 19 + ki tudja hánnyal lefeküdt pár óra vagy nap ismeretség után, szerintem ez is érthető. Férfiként ilyen szituban az fordulhat meg a fejekben, hogy idő kell, mire ráfanyalodik/töredéke olyan vonzó sincs, mint az "elődei"/a lány fél tőle és vagy nem bízik benne...ezek közül egyik sem hízelgő lássuk be.
33/f
10 mindig is ott van a levegöben hogy a ffinak semeddig nem tart mast keresni ha a nl nem adja magàt. Lsd akarhol. Ha az egyik nem mosolyog vissza kapasbol probalkoznak masnal rögtön. De amugy is alap hogy a ffiak minden nönel probalkoznak.
Az elsö nem utan mar le is lépnek. Nem fognak könyörögni. Harcolni meg plane nem egy nöert,azt sem tudjak mit jelent, mi ertelme.
Es ugye a szerelem a nöi naivitas hogy de lehet ö a nagy ö, ez is mindig jelen van. Aztan meg a vigasztalo is kell ugye. Aztan aki ujra remenyt tamaszt mert kedves. Ennel többet ugye nem is lehet ffitöl varni nagyon.(lsd fentebb harcolni, bizonyitani ugy se fog senki)aztan megint a vigasztalo effekt. Igy körbe körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!