Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit gondolnál férfiként ha a barátnőd nem nedvesedne
be rád? Engem ezért csaltak meg
Figyelt kérdés
A barátommal a kapcsolatunk elején jól, sőt nagyon jól működött a szex. Ha hozzám ért teljesen elállíthatatlan volt a nedvesedésem. Aztán az évek során ez teljesen megszűnt nálam, akármit csinált és akárhogy teljesen száraz voltam. Szeretem őt, akkor is szerettem. Sokat veszekedtünk emiatt, én gondoltam biztos szervi bajom van ő meg nem hitte el. Végül egy napon bevallotta, hogy megcsalt engem egy pár alkalommal. Végtelenül sajnálna, mindent elmesélt. Azt mondta nagyon szeret és ebben ne kételkedjek soha, de férfiként nehezen élte meg, hogy nem izgulok be rá,nem kívánom őt. A csaj meg igazi kis Ribi volt szerinte, nagyon be volt rá indulva le se tudta magáról vakarni kb és ez az egy tetszett neki. Megbánta, nagyon sajnálja. Én szakítottam vele, ő azóta is könyörög, hogy fogadjam vissza. De most már akármikor is új barátom lesz mindig félni fogok, hogy ha újra száraz leszek megint újra ezt fogják velem tenni?Pasik szerintetek ez tényleg igaz oka lehetett, hogy megcsaljon? Ti mit tettetek volna? Ez tényleg ekkora nagy baj egy férfi számára? Hiába ajanlottam akkoriban a síkosítót stb mindig azt mondta az nem olyan..
ööö igen, ekkora baj. Neked nem lenne baj ha a barátod farka nem állna fel?
Az más kérdés, hogy te ajánlottál megoldást, csak ő azt nem fogadta el. Ami szerintem hülyeség ha amúgy kivántad vele a szexet.
Orvoshoz azért elmehetnél.
2019. máj. 29. 15:52
2/17 anonim válasza:
A megcsalás sosem megoldás. Ha nem működik tovább egy kapcsolat ki kell mondani egymás szemébe és le kell zárni. Utána lehet menni tovább mindkét félnek, de amíg egy kapcsolatból nem lépnek ki addig ne kezdjenek másikba!
2019. máj. 29. 15:55
3/17 anonim válasza:
Sikosító. Csodákra képes.
2019. máj. 29. 16:02
4/17 anonim válasza:
Menj orvoshoz, egyetled kapcsolatod sem fog működni normális és kielégítő szex nélkül.
2019. máj. 29. 16:09
5/17 anonim válasza:
Nem szedsz fogamzásgátlót?
2019. máj. 29. 17:14
6/17 anonim válasza:
Szóval ugyanúgy kívánod, csak nem nedvesedsz be.
2019. máj. 29. 17:36
7/17 anonim válasza:
Ha nem nedvesedsz be rá, akkor nem is tetszik neked, úgy meg nincs értelme folytatni a kapcsolatot.
2019. máj. 29. 18:01
8/17 anonim válasza:
Ez kb olyan , hogy azt mondom férfiként bocs de fityma szűkületem van , de ne aggódj teszek rá sikosítót és mehet.. Na ki elégedne meg azzal hogy ne érezze magában a makkot.. Hát senki !
2019. máj. 29. 18:03
9/17 anonim válasza:
Nem csalt meg.
Hogy miért ? Levezetem
Te nem indulsz be rá, tehát ::: Csak barátok vagytok
Barátot megcsalni nem lehet.
Innentől --- nem csalt meg.
2019. máj. 29. 18:23
10/17 anonim válasza:
Ha nincs szervi bajod, akkor fejben dől el a felizgulás. Ha nem fantáziálsz kettőtökről, nem keresed a változatosságot akkor előbb utóbb ez lesz a vége mindíg. Illetve nem hiszem hogy annyira a nedvességet hiányolta a leírásod alapján, hanem sokkal inkább a szenvedélyt. Ha találsz egy lagymatag, kis libidójú párt akkor nem lesz gond, ha nem, akkor dolgozz az ügyön. Az exed meg semmiképp se fogadd vissza.
Ó és előttem válaszoló. Ha valaki úgy dönt már mást akar, akkor elég gerinctelenség nem szólni, hogy hagyjuk a dolgot akármilyen is az a kapcsolat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!