Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te mit gondolnál férfiként ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit gondolnál férfiként ha a barátnőd nem nedvesedne be rád? Engem ezért csaltak meg

Figyelt kérdés
A barátommal a kapcsolatunk elején jól, sőt nagyon jól működött a szex. Ha hozzám ért teljesen elállíthatatlan volt a nedvesedésem. Aztán az évek során ez teljesen megszűnt nálam, akármit csinált és akárhogy teljesen száraz voltam. Szeretem őt, akkor is szerettem. Sokat veszekedtünk emiatt, én gondoltam biztos szervi bajom van ő meg nem hitte el. Végül egy napon bevallotta, hogy megcsalt engem egy pár alkalommal. Végtelenül sajnálna, mindent elmesélt. Azt mondta nagyon szeret és ebben ne kételkedjek soha, de férfiként nehezen élte meg, hogy nem izgulok be rá,nem kívánom őt. A csaj meg igazi kis Ribi volt szerinte, nagyon be volt rá indulva le se tudta magáról vakarni kb és ez az egy tetszett neki. Megbánta, nagyon sajnálja. Én szakítottam vele, ő azóta is könyörög, hogy fogadjam vissza. De most már akármikor is új barátom lesz mindig félni fogok, hogy ha újra száraz leszek megint újra ezt fogják velem tenni?Pasik szerintetek ez tényleg igaz oka lehetett, hogy megcsaljon? Ti mit tettetek volna? Ez tényleg ekkora nagy baj egy férfi számára? Hiába ajanlottam akkoriban a síkosítót stb mindig azt mondta az nem olyan..

2019. máj. 29. 15:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Te jó ég, mennyi barom. 😂

A nedvesedés nem mindig függ össze a felizgulással, általában hormonális oka van annak, ha valaki mindig száraz (pl fogamzásgátló szedése, ösztrogén- dominancia stb) Nekem is volt, hogy hiába tepertem volna le azonnal a páromat, nem voltam kellően nedves, pedig a vágy maximalisan megvolt. De ha még a libidóddal is lenne gond, akkor is simán lehet hormonprobléma , ami nőknél nagyon gyakori és sokszor nem is diagnosztizálják, mert nem veszik észre, vagy mire eljut az orvosig, megoldódik a probléma magától. A barátod kifogást keresett arra, hogy megcsaljon. Ne hallgass az itt összegyűlt IQ- harcosokra, hanem keress egy normális pasit, aki az agyával gondolkodik a farka helyett, és nem kell ilyeneken aggódnod .

2019. máj. 29. 21:09
 12/17 Rockarc ***** válasza:
89%

Itt a problema az volt, hogy volt egy allapot es nem lett kivizsgalva a hattere. A sikosito az workaround, az okot kell megtalalni es azt orvosolni, ha lehet. Termeszetesen a volt baratod kreten modon jart el, erre nincs mentseg, jol tetted, hogy kivagtad.

A jovore nezve tenyleg vizsgaltasd ki magad, barmi okozhatja, gyogyszer, hormon, de akar tudatalatti is. Biztos vagy benne, hogy olyan nagyon odavoltal erte? Szerintem mar voltak ott problemak, es te igy reagaltal ra.

43F

2019. máj. 29. 23:44
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon gyökér ez a pasi. Hormonális oka simán lehet a nedvesedés hiányának. Én pl. mindig tocsogok, több mint 10 éve vagyok a párommal, viszont volt szülés után egy időszak amikor még nem állt helyre a hormonháztartásom és nem nedvesedtem, pedig kívántam. Pár hónap alatt ez megszűnt, neked is el kellett volna menni orvoshoz mert pl. fogamzásgátló is okozhat ilyesmit. Női hormonokat meg kéne nézetned.

De ezt a pasit akkor se fogadd vissza. Az ilyen problémát nem így kell megoldani hogy akkor megdg valaki mást. Főleg a rossz kommunikáció volt a baj ami ehhez vezetett, ha mondtad volna neki hogy te kívánod csak nem nedvesedsz, elkísérhetett volna az orvoshoz. Lehet hogy átmenetileg kellett volna egy kis síkosítót használnotok amíg kezelik a problémád, de annyit csak kibírt volna ha szeret... Okulj a történtekből.

32/N

2019. máj. 30. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
Rosszul izgat, ez is lehet probléma.
2019. máj. 30. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

Nalam az akkor volt amikor faradt voltam.

2 müszakban dolgoztam,kerültük is is egymast ha delutanos voltam.

Mivel 25 kmre volt a munkahelyem kesön is ertem haza

szinte ejfelre sokszor.Penteken mindig megvart

Többször elöfordult h nem nedvesedtem be

de semmi köze nem volt ahhoz nem vagyom ra

egyszerüen elfaradtam.kivantam de a testem blokkolta magat.

Aztan kerestem masik munkahelyet

azota minden rendben van.

2019. máj. 30. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a fogamzásgátló a probléma. De síkosítót használunk. Illetve rengeteg krém van. A hüvelyszárazság már kezelhető.

A sok barom itt... Nem függ ez össze azzal, hogy mennyire kívánja a párját. Mindenképpen keress fel egy szakembert. Akár egy endokrinologusf hormon vizsgálatra. Ha meg semmi baj, lehet hogy már te magad is félsz, hogy nem leszel nedves eléggé, ez akár pszichés is lehet.

2019. jún. 2. 19:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szules utan voltam honapokig szaraz es kimerult, semmi koze ennek ahhoz h ki mennyire kivanja a masikat.

Aki ezert elhagy, az ennyit is er, ha ezt az urugy a megcsalasra, ne hidd el neki, jol tetted h kidobtad.

Majd jon olyan aki szeret es elfogad a szaraz es a nedves napjaidon is.

Hormonsort nezess azert, valoszinuleg hormonalis valtozas az oka.

Es ne felj, az emberek joval tobbet elneznek a masiknak mint egy ilyen problema, csak csupan mert szeretik es elfogadjak a parjukat.

2019. jún. 5. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!