Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál, ha a barátnőd folyton segíteni akarna másokon?
Ha nem vagytok gazdagok, de ő mégis tenni szeretne valamit.
Pl elajándèkozza rendszeresen a ruhàit, egyéb holmijait, ahelyett, hogy eladnà.
Vagy egyszer pl egy màsik lány megdicsérte a parfümjét, mire ő szó nélkül odaadta, hogy "tessék, legyen a tiéd", és örültek egymásnak.
Helyetted is pl bàrmikor bàrmit szó nélkül kifizet, nem érdekli a pénz, vagy hogy neki mi van és mennyi.
Viszont mindig szomorú amiatt, mert úgy érzi, keveset tesz màsokért.
Reméljük, hogy nem talál rá a gyakorira, mert rengeteg szűzfiú jajjgat itt, még rajtuk is segítene. :D
Amúgy szerintem csak átérzi a "jobb adni mint kapni" érzést. Ennyi.
Kitenném.
Miért? Mert ebből jön az, hogy bárki! lehúzhatja bármennyi pénzzel, és nekem az nem férne bele, hogy random idegeneknek csak úgy odaad ezt-azt,
A ruhákkal még nincs gond, azt én is berakom a konténerbe vagy ha marad kajám, megkapja a szimpatikus hajléktalan, esetleg kóbor állat, de azért pl. a kölnimet nem adom oda másnak, és nem tolerálnám, ha az általam kapott AJÁNDÉKOT továbbadná valami sohanemlátott csajnak.
A jószívűség és naivság között elég nagy a különbség.
34ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!