Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő elutasit titeket, szoktatok meg probalkozni? Ha igen, nem feltek, hogy beleestek a zaklatas btkba?
Figyelt kérdés
Ezt csak azert mondom, mert vigyazni kell vele. Ha a nő nagyon ontudatos, akkor elég csak 1-2 dolog és máris rendorségi dolog lesz belole. Mar irtam itt, hogy volt egy exem. Imadtam, barmit megadtam volna neki, de o 1 év utan kilepett. En utána még 4 hetig probalkoztam, 4 szerelmes levelet tettem a postaladajaba (egyetlen rossz szo sem volt benne, csak kedves szavak) es ehhez heti 30-30 ezret mellekeltem, hogy segitsek fizetni neki a szamlait. Kát smst is kuldtem, amiben az egyikben boldog szulinapot kivantam neki, másikban pedig leirtam, hogy elolvasta e a leveleket, amiket kuldtem neki. Ez a 4 kedves level és két ártatlan sms eleg volt ahhoz, hogy bevigye a rendorsegre (figyelmeztetes nelkul) és behivassanak kihallgatasra, mint gyanusitott. Szerencsere semmit sem kaptam tulkeppen, csak egy ugyeszi megrovast (legenyehebb), de nagyon vigyazni kell a nokkel. Ha kedvesen probalkozol az is elegendo lehet ellened, ha van nyoma (irasbeli, szobeli)-2019. aug. 21. 11:59
31/35 A kérdező kommentje:
a pénzt megtartotta. 5 héten át, nem írta le, hogy visszaküldöm a pénzed. Hanem mosolyogva felhívott, hogy feljelentett és utána, hogy mossa a kezeit, úgy küldte vissza a pénzem 60%-át.
2019. aug. 21. 18:48
32/35 A kérdező kommentje:
Mivel ez nem volt elég, a vádiratba az ügyész beleírt magától több száz telefonhívást is ismeretlen számról, és rá akarta kenni. Aztán a bíró visszaküldte a rendőrségnek, hogy nyomozzák ki, hogy ki hívta fel az exemet több napon át több százszor. Illetve 100 facebook üzenet más profilról, ami szintén kiderült h nem az enyém volt (gyanús h az exem kreálta h legyen elég bizonyíték). Kiderült h semmi közöm nincs hozzá, így az ügyész terve (az exem rokonával aki ugye rendőrtiszt, jóban van az ügyész) megfeneklett, nem tudta bíró elé vinni az ügyet. Így csak ő tudott adni egy megrovást. Vigyázni kell az ügyészekkel és az olyan dolgokkal, amiket csak úgy bevág a vádiratba, ami meg sem történt.
2019. aug. 21. 18:52
33/35 anonim válasza:
Szóval szakitás után 1 évvel te levelet irsz és pénzt ( ???) teszel bele az exednek ?? Ez eleve nem normális viselkedés, ráadásul 4x. Ha egyre nem reagált minek irtál neki még 3x ?? Bocs de ez egy csendes örült viselkedése aki kedvesen, mosolyogva nyirja ki az exét. Én is feljelentettelek volna !!
34/35 A kérdező kommentje:
Nem szokásom embereket kinyírni
2019. aug. 22. 19:46
35/35 Diazepam válasza:
Azok is ezt mondják akiknek szokásuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!