Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán hol, vagy milyen körülmények között érdemes próbálkozni lányok leszólításával?
1. Ha egyedül van.
2. Ha nincs a telefonjába temetkezve/fülhallgató a fülében.
3. Ha viszonylag lassan megy, inkább az látszik hogy nem siet sehová.
4. Ha érdeklődően rád pillant, rád néz, szemkontaktust vesz fel veled.
Legalább ezek legyenek meg. Az utca pedig lehet bolt, pláza, buszmegálló, tömegközlekedési eszköz is, ezek közül biztos van ami jobb is, mint a nyílt utca.
Én átlagosan jól nézek ki (2 méter magas, sportos-vállas, helyes arcúnak mondott) és kb 30-40 lányhoz kell odamennem, hogy abból legyen 1-gyel szex.
Kb minden második-harmadik lány adja meg a számát, kb 10-ből 1-gyel lesz randi.
Működik ez a módszer, csak olyan stílus is kell hozzá (ha egy bátor férfi vagy, akkor sikerrel fogsz járni).
Bárhol jó, én szólítottam meg velem szembejövő lányt, buszmegállóban.
De ha félénk vagy, akkor sokat kell gyakorolnod, még belejöhetsz idővel.
Szerintem nagyon jó dolog, most gondolj bele: a pasik 90%-a csak fordulgat a csajok után, és mereszti a szemét. Aki viszont megtanul nyilvános helyen ismerkedni, azelőtt kinyílik a világ. Nagyon jó érzés, amikor TUDOD, hogy képes vagy felszedni egy a jó seggű csajt a buszmegállóban, mert csináltál már ilyet.
K**va jó érzés!
Az egód nagyon normál szintre állítja be, amikor rájössz, hogy tényleg 50-ből csak 1 lány szexelne veled. A nők is kapnak elutasítást, csak ők arról nem értesülnek (amikor fejben eldöntöd, hogy megdugnád-e vagy sem), de ugyanígy a legtöbb férfi sem, mert nem is próbálkoznak. Szóval egyszerre jössz rá, hogy nem kellesz a legtöbb embernek, de még ha csak 100-ból 1 nőnek is, az is azt jelenti, hogy a világon többmillió nőnek igen, csak próbálkozni kell, hogy megtaláld őket :D De közben az is mámorító, hogy tudod te olyat mersz megcsinálni, amihez a férfiak 95%-a amúgy gyáva. (Mármint, hogy józanon, nappal, nyilvánosan odamenjen valakihez.) Amikor meg sikered van, akkor meg aztán tényleg a mennyekben vagy.
Ja és csak a legelső kb 10-20 elutasítás fájdalmas, szar érzés. Utána megszokod, nem fog zavarni. Csak az elején kell túl lenni.
"és kb 30-40 lányhoz kell odamennem, hogy abból legyen 1-gyel szex.
Kb minden második-harmadik lány adja meg a számát, kb 10-ből 1-gyel lesz randi."
Ez az arány akkor helytálló ha vaktába probálkozik valaki.
Bizonyos lányoknál/nőknél a kisugárzásukból , viselkedesükből nagyon is lehet következtetni a személyiségükre.
Pl.: Ha valaki a bevállalósabb hölgyet akar magának azt könnyebb kiszűrni a fentiek alapján, és jobban gyorsabban célt lehet érni.
Lényeg, hogy ne sablon szöveggel próbálkozz személyre szabottan rögtönözz.
És szerintem a legjobb módszer, mert itt nincs képretusálás, meg több órás kamu chatelgetések, anélkül, hogy a másikat élőben láttad volna.
Akkor televágom minden cuccom Flowey-mintákkal :D
A nő fogja a jeleket küldeni.
Ha olvasol nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!