Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes tovább nyomni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes tovább nyomni a lánynak a sódert ha fél év után nem történt csókon meg egy kis simin kívül más és már leginkább csak barátként tud elképzelni engem?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan tetszik, szerintem beleszerettem. Nem bírom abbahagyni az udvarlást, mindig vele akarok lenni.

Mikor megfogom a kezét felrobban az elmém és egész testen átfutó eufóriát érzek akkor.

Szerintem valamennyire bír engem, külsőre nem tetszem neki valószínűleg, ez lehet a baj...

De én nem tudok lekattanni erről a pamacsról.

F/28, a lányka is 28

2019. márc. 4. 22:11
 1/6 Rockarc ***** válasza:
43%

Tegyel melle egy kis cementet is.

42F

2019. márc. 4. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek a kapcsolatotokról.

Ne legyél már nyomi.

A csók normál értékrend szerint az hogy jártok.

Ha nem feküdtetek le, lehet hogy azért mert házasságig akar várni vele.

2019. márc. 4. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem
2019. márc. 5. 05:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem. A barátzónából nincs kiút. Ha elsőre nem tetszettél neki, ezután sem fogsz.
2019. márc. 5. 07:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Lokjed csak neki. Udvarolni jo dolog. Nem talal ilyen lanyt az ember gyakran.
2019. márc. 5. 11:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Az 5. válaszolóval egyetértek. :)

Ha engedte hogy megcsókold, megfogd a kezét simogatjátok egymást, akkor külsőre is tetszel neki.

Legyél türelmes és udvarolj.

Beszéljétek át a kapcsolatotokat időről időre. :)

2019. márc. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!