Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet, egyáltalán érdemes-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet, egyáltalán érdemes-e energiát fektetni ebbe a férfibe?

Figyelt kérdés

Szép lassan ismerkedtünk.Sokáig semmi gond nem volt vele.Sokat nevetett,pozitív hatással volt rám.Párszor lefeküdtünk egymással,de ez nem volt párkapcsolat még.Ha ez így ment volna tovább,szerintem lehetett volna ebből egy jó kapcsolat.Őszintén el tudtam mondani milyen dolgok bántanak,elmeséltem milyen rossz volt az előző kapcsolatom,stb.

Aztán kezdett megváltozni.Elég sokáig tudta titkolni,hogy bizony 1 perc alatt a plafonon tud lenni ha felidegesedik,ezt gondolom azért titkolta,mert mondtam az elején hogy csakis a nyugodt embereket szeretem.Láttam 1-2 ilyen esetét,és meglepődtem.No a lényeg,hogy ott tartunk,hogy a nevetgélések megszűntek nála,nincs pozitív kisugárzása,inkább mintha leszívná az energiámat.Ha nem veszem fel a telefont,akkor hív egymás után ezerszer,ezer sms fogad.Ha azt mondom hogy a 2 szabadnapomon szinte csak alszok,mert fáradt vagyok,erőm semmihez,azt szajkózza hogy biztos valakivel voltam,lefeküdtem vele,és ide-oda mentünk,azért nem vettem fel a telefont.Párszor mondtam hogy ez nem igaz,de már meg se hallja,annyira a fejébe vette ezt.Mikor hallom hogy már ezredjére hív,fel se veszem,mert nincs kedvem magyarázkodni.Kezdi felvinni a hangsúlyt a telefonban ilyenkor,és kezd olyanokat írni,hogy dögölj meg akkor,mintha valami elmebeteg lenne.Előadást tart nekem hogy én mit műveltem vele,teljesen kikészítettem hogy nem veszem fel a telefont.Ha belépek egy telefonos alkalmazásba,egyből látja,és már rögtön ír,hogy mi van velem.Szóval kezd ez beteges lenni.Képzelgései vannak mikor hol kivel mit csinálok,amire hiába mondom hogy az nem úgy van.

Szerintem az igazi énje most került felszínre.Hogy fejeznéd be ezt vele,ha befejeznéd ?

2019. febr. 6. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj. Teljesen beteg ez az ember, és vissza ne fogadd.
2019. febr. 6. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Love jealousy hate

A féltékenység állapotban vagytok, nemsokára jön az utálat:)

2019. febr. 6. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

"kezd olyanokat írni,hogy dögölj meg akkor,"

És még kérdés számodra, hogy mit csinálj? Menekülj. Egy másodpercet ne áldozz rá többet az életedből.

2019. febr. 6. 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

HA befejezném?! Van, aki még folytatja egy ilyen szardarabbal az ismerkedés?

Egyébként egyetlen üzenetben leírnám, hogy a viselkedése miatt befejeztem az ismerkedés és soha többet nem szeretnék felőle hallani, utána pedig mindenhonnan letiltanám. Ha mégis elérne és hallanám, hogy ő az, akkor rácsapnám szó nélkül a telefont. Fő a következetesség, ha elkezd az ember magyarázkodni egy ilyen pszichopatának akkor soha nem fog lekopni.

2019. febr. 6. 14:17
 5/9 Rockarc ***** válasza:
73%

Most oszinten, ha ezt egy baratnod meselne neked, mit mondanal neki? Az a valasz a te kerdesedre is. Napnal vilagosabb, hogy ez nem egy olyan parkapcsolat, amirol barki is almodik.

42F

2019. febr. 6. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány éves? Régebben én is ismerkedtem egy hozzá nagyon hasonlító férfival, elmebeteg volt.
2019. febr. 6. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
"és kezd olyanokat írni,hogy dögölj meg akkor,mintha valami elmebeteg lenne" - szóval itt most mi a kérdés? Hogy hol fejezzem be? Mit?
2019. febr. 6. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:

".Hogy fejeznéd be ezt vele,ha befejeznéd ?"

Az agresszív megnyilvánulásaira tekintettel, nem túl elegáns módon, de nem személyesen szakítanék vele. Megírnám neki, hogy részemről vége, mert terhes a viselkedése és ezt a fajta stílust nem tolerálom.

Innentől kezdve tiltás mindenhonnan, mert szinte biztos, hogy zaklatni fog.

2019. febr. 6. 17:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Párszor mondtam neki hogy ez beteges már.Egy helyen dolgozunk,de úgy döntöttem hogy inkább munkahelyet váltok,az lesz a legtisztább.
2019. febr. 6. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!