Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy néger pasiba időt fektetni?
A Blahán a mcdonald'sban szólított meg így ismerkedtünk meg.Helyes meg rendes srác de nem vagyok benne biztos hogy elkéne mennem vele randizni mert nem tudom hogy csak azért próbálkozik, mond szépeket mert szexelni akar vagy mert komoly szándékai lennének.És nem tudom eldönteni mit akar tőlem.
21/N
Gondolod, hogy itt bárki jobban el tudja dönteni, hogy mit szeretne tőled és érdemes-e időt fektetned bele?
Ha szimpatikus akkor menj el vele randizni. Egy randinak nem kell feltétlen szexel végződnie.
"Igen ám de a magyar pasit valamennyire már ismered (én pl csak ismerős körből jártam eddig pasikkal) tehát nagyjából letudom szűrni hogy mit akar."
Miért vagy rasszista és miért beszélsz butaságokat?
Ebben az a rasszizmus kedves Mariska, hogy rasszi hovatartozás alapján próbálsz a fejedben kitalált dolgokat sablonosan ráhúzni emberekre. Egy néger férfi is pont olyan férfi, mint egy fehér. Ebből még semmi nem következik, hogy kinek milyen a bőrszíne.
Egyébként nem vagyok Pista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!