Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy néger pasiba időt fektetni?
Figyelt kérdés
A Blahán a mcdonald'sban szólított meg így ismerkedtünk meg.Helyes meg rendes srác de nem vagyok benne biztos hogy elkéne mennem vele randizni mert nem tudom hogy csak azért próbálkozik, mond szépeket mert szexelni akar vagy mert komoly szándékai lennének.És nem tudom eldönteni mit akar tőlem.
21/N
2018. szept. 21. 11:42
22/22 he84 válasza:
Nyilván azért rasszista, mert a bőrszíne, a származása miatt nem mer vele összejönni, emiatt tart tőle jobban. Pedig akad fehérek között olyan is, aki kihasznál, vagy egyéb rosszat tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!