Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egy néger pasiba időt fektetni?
Figyelt kérdés
A Blahán a mcdonald'sban szólított meg így ismerkedtünk meg.Helyes meg rendes srác de nem vagyok benne biztos hogy elkéne mennem vele randizni mert nem tudom hogy csak azért próbálkozik, mond szépeket mert szexelni akar vagy mert komoly szándékai lennének.És nem tudom eldönteni mit akar tőlem.
Néger pasiba én akkor fektetnék bármit is, ha gyapot- vagy kávéültetvényem volna...
2018. szept. 21. 13:53
12/22 anonim válasza:
Mikor értik meg az emberek hogy MÁS KÚLTÚRA. Nem a színével van baj most sem.
2018. szept. 21. 15:05
13/22 wrspeed80 válasza:
Azt a mindenit milyen rasszisták az emberek :(
Pár éve Angliában élek, elég sok négert ismerek és tök jófej az összes. Pont ugyanúgy lehetnek hülyék mint a fehérek, soha nem tapasztaltam azt se h más kultúrájuk lenne. Több fekete-fehér párt is ismerek, ugyanúgy működik nekik is mint bárki másnak
2018. szept. 21. 16:42
14/22 he84 válasza:
Hát ez így igenis némiképp rasszista hozzáállás. Egy fekete ember is ugyanúgy ember, mint egy fehér, egy ázsiai stb. A személyétől függ főleg hogy milyen és nem a bőrszínétől. Csak mert nem fejér, nem kell tőle félni. Ha meg ennyire kétségeid vannak emiatt, akkor igenis rasszista vagy és akkor ne randizz vele. Ismerősi körből más, de ez nem csak a fehérekre igaz. De egy idegen fehér férfinál is ugyanígy félhetsz, hogy vajon csak szex lesz-e, aztán magadra hagy-e. Talán célszerűbb lenne úg ismerkedni, hogy barátkozás és barátság is legyen a cél, ne csak szex. Ha ez előtte megvan legalább pár hétig, vagy 1-2 hónapig, akkor jobb. Na meg az 1. randin nem érdemes szexelni, de még a 2. randin se, főleg ha valaki aggódik és nem csak azt akar. Legalább a 3. vagy 4. randiig érdemes várni és akkor is csak akkor, ha addigra már nyilván bejöttük egymásnak úgy szexuális téren is.
2018. szept. 21. 17:03
15/22 he84 válasza:
Elírtam egy részét, a "bejöttük" az "bejöttök" akart lenni.
2018. szept. 21. 17:04
16/22 anonim válasza:
Szexnél többre ne számíts. Nekem van tapasztalatom velük, igaz én se vágytam többre kalandnál. De nagyon tudnak udvarolni, letagadják a párjukat, a gyerekeiket, csak hogy lefeküdj velük. Az ágyban felejthetetlen élményt nyújtanak, szóvak ha kalandozni akarsz, akkor vágj bele nyugodtan ;) Többre tényleg ne számíts. Máshol biztos lehet fekete párt találni, de a nálunk élők nem túl megbízhatók ilyen szempontból.
21l
2018. szept. 21. 17:34
17/22 anonim válasza:
nem
2018. szept. 21. 17:50
18/22 anonim válasza:
Ha érdekel, tetszik neked, egy randira el lehet menni, ott jobban megismered, aztán meglátod, hogy továbbra is érdekel-e. Nekem nem jönnek be a néger férfiak már külsőre sem, valahogy más illatuk, hanglejtésük van, én nem randiznék eggyel sem, de ízlés kérdése.
2018. szept. 22. 09:24
19/22 he84 válasza:
Ne hallgass a 16-os válaszolóra kérdező. Csak mert ő azt tapasztalta, vagy azt hiszi, hogy a fekete férfiak Magyarországon csak szexkapcsolatot akarnak, az nem azt jelenti, hogy akkor minden itteni fekete csak azt akar, akár van mellette családja, akár nincs. Mindenesetre amelyiknek van családja és mellette szexel másokkal, az szégyellhetné magát, hogy megcsalja a párját. Persze ez bármilyen bőrszínű emberre igaz. Tehát csak mert a 26-os azt hiszi, hogy a feketék itt ilyenek, attól még nem mind olyanok, ez csak negatív általánosítás. Olyan meg nincs, hogy a nálunk élők, vagy az itt-ott élők nem megbízhatóak, máshol meg megbízhatóak, ez nem helyfüggő, elég nagy butaság,... Ez személyfüggő, nem más és bárhol lehetnek ilyen-olyan személyek. Nem tudhatod előre, már korábban leírtam mit gondolok és pár tanácsot is.
2018. szept. 22. 13:10
20/22 anonim válasza:
Édes istenem :DDD
Miért lenne rasszista?
más kultúrkőrböl jött a csávó, máshogy is viselkedik, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!