Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Válunk, közben a maga módján próbálkozik, nekem meg lehetne más. Valahol feleslegesen próbálkozni, vagy randira menni?
Én mondtam, hogy legyen köztünk vége, hivatalosan is.
Kb semmi se működik köztünk. Már langyos szrnak se nevezném.
Egy dolog, hogy a gyerekek, de ez se lehet ok benne rekedni még 10évig ebben.
Úgy alakult, hogy megismertem valakit, randira hívott mára.
A házasságunk 10 éve alatt elhanyagolt voltam, magányos. Még a szex is rossz volt. Valahol most próbál velem foglalkozni. De az elmúlt fél évben amiket a fejemhez vágott, visszajött hozzám infó, olyan minek vegyem észre érzést eredményez, pláne az előéletünk miatt Mégis bűntudatom van.
Ő csalt meg, próbáltam újrakezdeni vele, nem ment.
Valahogy zaklatott vagyok.
Erre mi a megoldás?
Ennek annyi!
Az a megoldás, hogy abbafejezed!
Tehat meg egyutt eltek? Arra nem a randizas a megoldas. Nem csak papiron kene elvalnotok, hanem a kozos fedelet is meg kene szuntetni valahogy.
Utana kene egyenesbe jonnod minden teren, napirend, magaddal, eleteddel es utana ermedes randozni menni. Kar belerangatni a leendobelidet egy shitcunamiba. Hiaba gerjedtek egymasra, ha utana meg jon a kijozanito pofon, hogy egyaltalan nem vagy fuggetlen. O is meg fog torpanni, neked is szarul fog esni, mindketten csak serultok. Zard le a regit, szerintem.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!