Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van feleslegesen 60 000 Ft-om és arra gondoltam, hogy felajánlom egy lánynak aki karácsony alakalmából megölel, ugye nem vagyok normális?
Szereted a gyerekeket?
Mert ha ennyire felesleges az a pénz, akkor jótékony célra is költheted és milliószor őszintébb és szeretetteljesebb öleléseket kaphatnál, mint egy lánytól, aki kifejezetten a pénzedért ölel meg és megy tovább amerre lát, csak a pénztárcája lett vastagabb.
Ne savazz, de ez egy normális, jó cselekedet lenne, ami tisztelendő is! 😉
Kolompár javaslata sem rossz, csak hirtelen a gyerekek ugrottak be. 60 ezer forintból annyi puha takarót vehetsz... és a hajléktalanok ebben a hidegben biztos nagy hasznát vennék, örülnének is neki. :)
#adnijo
Annyira jó, hogy nem a kérdésre válaszoltok. Érdemes ide járni, nem első eset. :D
De normális vagy, vagyis ennyiből még nem lehet eldönteni. Inkább csak nagyon hiányzik neked a párod, aminek az érzése a karácsony közeledtével felerősödik... Hát szerintem ezt egy tisztességes lány nem tudná elfogadni egy ölelésért...
Nem tudnál inkább ismerkedni valahogyan, és normális kapcsolatot találni?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!