Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő elutasit titeket, szoktatok meg probalkozni? Ha igen, nem feltek, hogy beleestek a zaklatas btkba?
Figyelt kérdés
Ezt csak azert mondom, mert vigyazni kell vele. Ha a nő nagyon ontudatos, akkor elég csak 1-2 dolog és máris rendorségi dolog lesz belole. Mar irtam itt, hogy volt egy exem. Imadtam, barmit megadtam volna neki, de o 1 év utan kilepett. En utána még 4 hetig probalkoztam, 4 szerelmes levelet tettem a postaladajaba (egyetlen rossz szo sem volt benne, csak kedves szavak) es ehhez heti 30-30 ezret mellekeltem, hogy segitsek fizetni neki a szamlait. Kát smst is kuldtem, amiben az egyikben boldog szulinapot kivantam neki, másikban pedig leirtam, hogy elolvasta e a leveleket, amiket kuldtem neki. Ez a 4 kedves level és két ártatlan sms eleg volt ahhoz, hogy bevigye a rendorsegre (figyelmeztetes nelkul) és behivassanak kihallgatasra, mint gyanusitott. Szerencsere semmit sem kaptam tulkeppen, csak egy ugyeszi megrovast (legenyehebb), de nagyon vigyazni kell a nokkel. Ha kedvesen probalkozol az is elegendo lehet ellened, ha van nyoma (irasbeli, szobeli)-2019. aug. 21. 11:59
21/35 anonim válasza:
A kérdező volt a hibás, és megérdemelte a büntetést!
Tanulj belőle!
Ha a csaj elküld, akkor menj, de VÉGLEG és TELJESEN! Ő meg dögöljön meg!
22/35 árokpart válasza:
Nem érdemelte meg, mert ez magánügy semmi köze az államigazgatási, rendvédelmi szervekhez. Ne ne tanuljon belőle azért 1989-bendemokráciát akartuk vagy mit ugye.
23/35 anonim válasza:
Baromira nem magánügy, ha az egyik fél veszélyben érzi magát a másik miatt, akkor mégis hová forduljon? De tudod mit? Igazad van, hívnia kellett volna a két nagydarab havert és alaposan összeveretnie a kérdezőt, simán megérdemelte volna.
24/35 árokpart válasza:
Milyen veszélyről beszélünk könyörgöm? Tudod mit ha a kérdező helyében lennék jó verjenek el nem bánom. Utána viszont a világsajtóhoz mennék az biztos. Jó kis image lenne erről az amúgy is már lassan élhetetlen diktatúráról.
25/35 A kérdező kommentje:
Biológus vagyok, szeretem az embereket, imádom az állatokat, soha egy ujjal sem nyúltam senkihez sem. Soha nem volt rossz szándékom senki irányába. Egyszerűen megutált a lány, csak erről nem tudtam (noRMÁLISAN VÁLTUNK EL). Nem félt tőlem, csak erőt akart statuálni. Plusz rokona rendőrkapitány helyettes volt.
2019. aug. 21. 14:51
26/35 A kérdező kommentje:
Akiket eddig kérdeztem annó, sok embert, engem is elítéltek hogy miért voltam olyan hülye, hogy azt a lányt akarom visszaszerezni, akit szerettem, de megcsalt engem (ennek ellenére szerettem), és még pénzt is adtam neki (amit ugye elfogadott és soha nem kaptam vissza). De a nőt is, hogy maradt volna csendben s finoman utasított volna el (értek belőle).
2019. aug. 21. 14:54
27/35 anonim válasza:
Nem mennék utána, de hogyha el is utasít, akkor zaklatás, ha nem gépeli be neekem vagy mondja a szájával, hogy legyek szíves és ne is keressem többet, mert nem akar velem beszélni. Na innentől zaklatás, ha megyek utána.
33/f
28/35 anonim válasza:
A pénzt azért gondolom nagyvonalúan eltette...vagy azt visszaadták ? :)
33/f
29/35 anonim válasza:
Ja, bocs, most értem odáig. A pénzes kérdés tárgytalan akkor.
30/35 Diazepam válasza:
Szerintem a szakítás baromi korrekt és egyértelmű formája annak, hogy kifejezze: hagyd békén. Maximum ha hozzátette, hogy maradjatok barátok, te meg felkeresed egy sziamizuval, akkor nem lesz belőle baj. Nehogy már még a szátokba kelljen rágni, hogy szakítás után ne irogassatok 4-szer szerelmeslevelet, ne adjatok pénzt, ne üzengessetek. Ha valaki nem válaszol nem akar veled beszélni, ezen mi nem tiszta elsőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!