Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki pár napon belül 2 sráccal is lefeküdne egy társaságon belül?

Figyelt kérdés
legyintenétek rá, hogy előfordul néha vagy úgy gondolnátok, hogy ez nem túl erkölcsös viselkedés ?
2019. aug. 20. 09:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom mi a franc köze van ennek az erkölcshöz, ha minden résztvevő szingli. Nem árt senkinek.

Annyit gondolnék, hogy jelenleg biztos nem akar komoly kapcsolatot és élvezi a szexet. Majd később, ha komolyat akar, akkor megfelelő hozzáállás esetén lehet neki az is, akkor is, ha egyesek vergődnek rajta.

Mondom ezt az egészet úgy, hogy 3 emberrel szexeltem egész életemben, mindegyikkel kapcsolatban, az utolsóval 6 éve együtt vagyok.

De ha újra szingli lennék, már nem érdekelne, hogy ki mit gondol (kis fiatalon érdekelt), és azzal feküdnék le, akivel csak akarok. De remélem, nem leszek szingli soha többé, és akkor erre nem kerül sor. :)

2019. aug. 20. 11:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Halistennek a mi társaságunkban nincsenek ilyen ócska r*ibik, nálunk ez nem módi. Én és a barátaim is abszolút elítéljük az ilyen f*aszról f*aszra szálló olcsó nőcskéket!!
2019. aug. 20. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!