Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki pár napon belül 2 sráccal is lefeküdne egy társaságon belül?
Legyintenék rá, hogy a nemtúl erkölcsös viselkedés manapság igen gyakori. Te vagy a kérdés alanya talán és kíváncsi vagy, hogy lesz-e így barátod, aki komolyan vesz?
33/f
nem én vagyok az alany..:D én csak néha elcsodálkozom, hogy mik vannak körülöttem és van aki szerint ez nem gáz, előfordul.
Ilyenkor mindig kíváncsi leszek, hogy más emberek hogy vélekednek.
Az ilyen kérdéseknél egyre kevésbé érzem magam validnak, mert eléggé szabadszellemű vagyok.
Ha van egy társaság, amiből 4 emberrel is eljuthatnál szexig...., na.. érted..
Ez erkölcsös. A saját erkölcse gyakorlása.
Örülnék, hogy jó nekik.
mi lehet ennek a pszichológiai háttere?
Lehet , hogy nem kapott elég szeretetet és így próbálja kompenzálni?
nem is tudom, csak kíváncsi lennék , hogy miért csinál ilyet az ember lánya...
nyilván ez nem gonoszság vagy ilyesmi..attól még lehet valaki jó ember, hogy ilyeneket csinál, de érdekelne hogy miért?
Tőlem teljesen távol áll az ilyen, de nyilván én megint más vagyok.
Lehetséges , hogy tényleg csak így próbál egy kis szeretethez jutni? Vagy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!