Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki pár napon belül 2 sráccal is lefeküdne egy társaságon belül?

Figyelt kérdés
legyintenétek rá, hogy előfordul néha vagy úgy gondolnátok, hogy ez nem túl erkölcsös viselkedés ?
2019. aug. 20. 09:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%

Legyintenék rá, hogy a nemtúl erkölcsös viselkedés manapság igen gyakori. Te vagy a kérdés alanya talán és kíváncsi vagy, hogy lesz-e így barátod, aki komolyan vesz?

33/f

2019. aug. 20. 09:05
 2/22 anonim ***** válasza:
33%
Miért nem egyszerre a két sráccal?
2019. aug. 20. 09:06
 3/22 A kérdező kommentje:

nem én vagyok az alany..:D én csak néha elcsodálkozom, hogy mik vannak körülöttem és van aki szerint ez nem gáz, előfordul.

Ilyenkor mindig kíváncsi leszek, hogy más emberek hogy vélekednek.

2019. aug. 20. 09:09
 4/22 anonim ***** válasza:
31%
Megfektetném én is. Komolyan biztos nem tudnám venni, tehát nem érdekelne mit csinál.
2019. aug. 20. 09:09
 5/22 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyen kérdéseknél egyre kevésbé érzem magam validnak, mert eléggé szabadszellemű vagyok.

Ha van egy társaság, amiből 4 emberrel is eljuthatnál szexig...., na.. érted..

Ez erkölcsös. A saját erkölcse gyakorlása.

Örülnék, hogy jó nekik.

2019. aug. 20. 09:10
 6/22 anonim ***** válasza:
39%
Nálam az ilyen nem elfogadható, az ilyesfajta nőkre úgy nézek mint egy leprásra.
2019. aug. 20. 09:11
 7/22 anonim ***** válasza:
59%
Nekem ismerősöm 2 palival feküdt le egy buliban. Egymás után.😂 Undorító.
2019. aug. 20. 09:14
 8/22 A kérdező kommentje:

mi lehet ennek a pszichológiai háttere?

Lehet , hogy nem kapott elég szeretetet és így próbálja kompenzálni?

nem is tudom, csak kíváncsi lennék , hogy miért csinál ilyet az ember lánya...

nyilván ez nem gonoszság vagy ilyesmi..attól még lehet valaki jó ember, hogy ilyeneket csinál, de érdekelne hogy miért?

Tőlem teljesen távol áll az ilyen, de nyilván én megint más vagyok.

Lehetséges , hogy tényleg csak így próbál egy kis szeretethez jutni? Vagy miért?

2019. aug. 20. 09:18
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
Miért kéne bármit is gondolni róla? Azt csinál, amit akar. Szerinted az fogja érdekelni, hogy mások mit gondolnak róla?
2019. aug. 20. 09:20
 10/22 anonim ***** válasza:
78%
Igazából semmi rossz, én nem ítélem el emiatt. Mindenkinek a magánügye, hogy kikkel fekszik le.
2019. aug. 20. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!