Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki pár napon belül 2 sráccal is lefeküdne egy társaságon belül?
Nem ítélkezem. Nem érdekel annyira más emberek élete.
Ez azért nagyban függ attól is hogy milyen általában.
Ha valami nyaraláson/kiruccanáson vannak, megy a buli, 1x fordult elő azt mondom oke, kirúg a hámból, fiatal, élvezze, tegye.
Ha valaki heti/2heti rendszerességgel ezt csinálja megint más tészta.
#8. Az, hogy abban méri az értékét, hogy hányan akarják levarrni. Gazdasági fordulattal, mekkora rá a kereslet. Ha nagy, akkor nyilván értékes és ez jó, ha kicsi, akkor nyilván értéktelen és az nem jó.
33/f
A megcsalás és a szingliként kalandozás két külön dolog. Én ha szingli vagyok, szeretem váltogatni a partnereimet, de kapcsolatban hűséges vagyok. Nem kell előítélkezni.
Amúgy vicces, hogy mennyire megvetik itt a férfiak ezt, meg “nem fér bele az értékrendetekbe”, de ha adódna lehetőségetek egyszerre 2 nőt megdugni, azonnal ugranátok rá xd Csak hát itt a legtöbb pasinak Marok Marcsi az egyetlen nő az életében.
# 12
A megcsalás egy teljesen más dolog, mint az, hogy egy egyedülálló nő kikkel és hogyan szexel. Az utóbbi nem a te a dolgod csak az övé, még az előbbi a tiéd is, ha veled van együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!