Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki pár napon belül 2 sráccal is lefeküdne egy társaságon belül?

Figyelt kérdés
legyintenétek rá, hogy előfordul néha vagy úgy gondolnátok, hogy ez nem túl erkölcsös viselkedés ?
2019. aug. 20. 09:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%
Az is mindenkinek a magánügye, hogy mit gondol másokról.
2019. aug. 20. 09:35
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Land of Confusion, akkor sem ítélnéd el ha a barátnőd lenne és fűvel fával lefeküdne melletted? Megnézném ilyen esetben milyen véleménnyel lennél róla.
2019. aug. 20. 09:43
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem ítélkezem. Nem érdekel annyira más emberek élete.

Ez azért nagyban függ attól is hogy milyen általában.

Ha valami nyaraláson/kiruccanáson vannak, megy a buli, 1x fordult elő azt mondom oke, kirúg a hámból, fiatal, élvezze, tegye.

Ha valaki heti/2heti rendszerességgel ezt csinálja megint más tészta.

2019. aug. 20. 09:51
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Ez távol áll az én értékrendemtől. Elkerülném nagy ívben.
2019. aug. 20. 09:55
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

#8. Az, hogy abban méri az értékét, hogy hányan akarják levarrni. Gazdasági fordulattal, mekkora rá a kereslet. Ha nagy, akkor nyilván értékes és ez jó, ha kicsi, akkor nyilván értéktelen és az nem jó.

33/f

2019. aug. 20. 09:59
 16/22 Lazy Lover ***** válasza:
5%
Igen gyakori jelenség a mai szajháknál de ő dolga
2019. aug. 20. 09:59
 17/22 anonim ***** válasza:
88%

A megcsalás és a szingliként kalandozás két külön dolog. Én ha szingli vagyok, szeretem váltogatni a partnereimet, de kapcsolatban hűséges vagyok. Nem kell előítélkezni.

Amúgy vicces, hogy mennyire megvetik itt a férfiak ezt, meg “nem fér bele az értékrendetekbe”, de ha adódna lehetőségetek egyszerre 2 nőt megdugni, azonnal ugranátok rá xd Csak hát itt a legtöbb pasinak Marok Marcsi az egyetlen nő az életében.

2019. aug. 20. 10:01
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
#17, szexelni csak szerelemből szoktam, és általában megelégszem egy nővel. Nálam tényleg nem fér bele az hogy valaki egyedülállóként váltja a partnereit. Ez felelőtlenség és le is nézik.
2019. aug. 20. 10:20
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

# 12

A megcsalás egy teljesen más dolog, mint az, hogy egy egyedülálló nő kikkel és hogyan szexel. Az utóbbi nem a te a dolgod csak az övé, még az előbbi a tiéd is, ha veled van együtt.

2019. aug. 20. 10:34
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Nekem szerencsére nem ilyen emberekből áll a társaságom, de másoknál ez totál rendben van, szinte hétköznapi. Hát, egészségükre mindhármuknak.
2019. aug. 20. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!