Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ez kizáró ok lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez kizáró ok lenne ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

A nagymamám velem él. Idős, 87 éves, és már nem tudja egyedül ellátni magát. Gondozó jár hozzá, mert én 18:00-ig dolgozok, így napközben nem tudok figyelni rá, viszont a vacsoráról én gondoskodok neki, és naponta sétálok vagy kiülök vele a padra, mert egyedül nem tudna, de kell a friss levegő neki is. Fél éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, és most ott tartanék, hogy ismerkednék, de nem tudom, hogy állnának ehhez a férfiak, nem szeretném, ha elijesztené őket. Hogy értsétek, ez azzal jár, ha este mondjuk kettesben lennénk, és szólna a mamám, hogy baj van/segítség kell, akkor mennék. tehát ilyenkor nagymama>barát. De nagyon kedves, idős hölgy, és amíg nem muszáj, és meg tudom én is oldani, nem szeretném otthonba adni. Ez mennyire zavaró? Lehet férfit találni, aki ezt tolerálja és megérti?

26/N

2019. aug. 14. 13:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ez nálam sem kizáró ok, inkább pozitív dolog. Viszont szerintem van olyan, aki rosszul viselné. Nehezebb így ismerkedni, mint teljesen szabadon, de ez nem baj, főleg,ha komoly kapcsolatot keresel.
2019. aug. 14. 22:40
 22/23 anonim ***** válasza:
Egy férfi mindjárt le is írta neked, hogy nem tudna hova menni dgni, mert a beteg nagymamad ápolása mellett nem gondoskodsz külön albérletrol, ahol őt fogadhatnád. Na kb ez a hozzáállás a részükről, mondjuk legalább őszinte volt.
2019. aug. 14. 23:20
 23/23 anonim ***** válasza:
Semmi esetre nem kizáró ok!Sőt vinnèm a nagyit is Balatonra vagy bárhova! Imádom a cuki nagyikat!
2019. aug. 15. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!