Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez kizáró ok lenne ismerkedéskor?
A nagymamám velem él. Idős, 87 éves, és már nem tudja egyedül ellátni magát. Gondozó jár hozzá, mert én 18:00-ig dolgozok, így napközben nem tudok figyelni rá, viszont a vacsoráról én gondoskodok neki, és naponta sétálok vagy kiülök vele a padra, mert egyedül nem tudna, de kell a friss levegő neki is. Fél éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, és most ott tartanék, hogy ismerkednék, de nem tudom, hogy állnának ehhez a férfiak, nem szeretném, ha elijesztené őket. Hogy értsétek, ez azzal jár, ha este mondjuk kettesben lennénk, és szólna a mamám, hogy baj van/segítség kell, akkor mennék. tehát ilyenkor nagymama>barát. De nagyon kedves, idős hölgy, és amíg nem muszáj, és meg tudom én is oldani, nem szeretném otthonba adni. Ez mennyire zavaró? Lehet férfit találni, aki ezt tolerálja és megérti?
26/N
#10 bocsánat igazad van. De az is csak egy kis idő. Attól pl a hogy hol van a gyereke még fennáll. Illetve hogyx mikor lenne időd bármire? Nem baj ha valaki ápolja a rokonát, de akkor ne is akarjon semmit. Időben fizikailag?
A masik meg a szokásos lakhatás dolog: ott laksz mamád lakásába, valószinű öröklöd is, de a ferrfinek ha akar bármit legyen saját lakása mert ugye hozzád soha nem lehet menni. Te a fizetésedből sporolsz a férfi fizesse az albérletet vagy a lakáshitelt, neked megmarad a pénz és az öledbe hullik a lakás... Szegény te...
Nálam sem lenne kizáró ok,ez olyan dolog ami ha rád maradt,muszály megcsinálni.
Közeli rokonról van szó,tehát elnézném persze!
De lehet hogy nem mindenki van így vele.
30/f
5 évig ápolta anyám a strokeos mamát. Egyetemre jártam, sokszor tanulni sem tudtam a vizsgáimra otthon, mert be kellett segítenem neki. Szerinted ez problémát okozna? 🙂 Nem!
Puszi: 31F
Természetesen érthető hogy a mama előnyt élvezne ha szükség van a segítségedre.
Ez teljesen rendben van.
De ezt majd az sktuális partnernek kell elfogadni, és nem a mi véleményünk a mérvadó, kapcsolati szempontból.
F36
Igazából engem nem zavarna.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!