Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez kizáró ok lenne ismerkedéskor?
A nagymamám velem él. Idős, 87 éves, és már nem tudja egyedül ellátni magát. Gondozó jár hozzá, mert én 18:00-ig dolgozok, így napközben nem tudok figyelni rá, viszont a vacsoráról én gondoskodok neki, és naponta sétálok vagy kiülök vele a padra, mert egyedül nem tudna, de kell a friss levegő neki is. Fél éve lett vége egy hosszú kapcsolatomnak, és most ott tartanék, hogy ismerkednék, de nem tudom, hogy állnának ehhez a férfiak, nem szeretném, ha elijesztené őket. Hogy értsétek, ez azzal jár, ha este mondjuk kettesben lennénk, és szólna a mamám, hogy baj van/segítség kell, akkor mennék. tehát ilyenkor nagymama>barát. De nagyon kedves, idős hölgy, és amíg nem muszáj, és meg tudom én is oldani, nem szeretném otthonba adni. Ez mennyire zavaró? Lehet férfit találni, aki ezt tolerálja és megérti?
26/N
Ez jó kis szűrő, az a ferfi aki ezt nem erti meg, nem fogadja el, hozzád sem meltó ;)
Jó egeszseget, es sok szeretetet még mamadnak csaladi körben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!