Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a párom, hogy meztelenül aludjak?
Elég konzervatív családból jöttem, egyáltalán nem volt divat nálunk az egymás előtt meztelenkedés, mindig pizsamában, vagy hálóingben aludtam. Fél éve megismerkedtem egy fiúval, ez az első kapcsolatom. Ő ilyen tekintetben sokkal lazább, simán kimegy egy alsóban a teraszra, alváshoz meg még azt sem szokott húzni, és van hogy ébredés után se rögtön öltözik föl. Eleinte furcsa volt az én szigorú neveltetésem miatt, de már megszoktam. Viszont most azt kérte, aludjak én is meztelenül, sokkal jobb lesz higgyem el, meg egészségesebb is, plusz ő is örülne neki. Bár ezt nem értem, mert úgyis alszunk este... Eddig nem mentem bele, mert én ennél szégyenlősebb vagyok, de mindig mondja, hogy ne öltözzek vissza szex után. Ez normális? Ti belemennétek? Másoknál ez hogy megy?
L/23
Aludj úgy, ahogyan szeretnél. Ha nem szívesen aludnál meztelenül, ne tedd.
Nekem egyszerűen csak nem kényelmes meztelenül aludni. Nem vagyok prűd, sem konzervatív, de még csak minimálisan szégyenlős sem, de nyáron is úgy kényelmes aludnom, hogy legalább fehérnemű és egy vékony top van rajtam. Ezen nem változtatnék a párom kedvéért sem.
Nálunk sem volt soha divat a meztelenkedés mások előtt, de aludni én is meztelenül szoktam. Télen is. Sokkal komfortosabb nekem.
Nem értem, hogy lehetsz szégyenlős a párod előtt éjjel a takaró alatt.
Nem tudod mit hagysz ki. 14 éve vagyok párkapcsolatban és még mindig meztelenül alszunk, meg sem kellett kérnie rá. Most sincs rajtam semmi. A szabadnapomon ha nem megyek sehová nyáron fel sem öltözök. Mások előtt nyilván nem meztelenkedek, meg nudin se voltam soha, de a párom előtt mit szégyenlősködjek. Sokkal jobb így aludni. Van hogy éjszaka felébredek és kedvem támad szexelni, így hát felébresztem a párom és már be is rakhatja :) Bőr ér bőrhöz, nincs ennél jobb.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!