Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a párom, hogy meztelenül aludjak?
Elég konzervatív családból jöttem, egyáltalán nem volt divat nálunk az egymás előtt meztelenkedés, mindig pizsamában, vagy hálóingben aludtam. Fél éve megismerkedtem egy fiúval, ez az első kapcsolatom. Ő ilyen tekintetben sokkal lazább, simán kimegy egy alsóban a teraszra, alváshoz meg még azt sem szokott húzni, és van hogy ébredés után se rögtön öltözik föl. Eleinte furcsa volt az én szigorú neveltetésem miatt, de már megszoktam. Viszont most azt kérte, aludjak én is meztelenül, sokkal jobb lesz higgyem el, meg egészségesebb is, plusz ő is örülne neki. Bár ezt nem értem, mert úgyis alszunk este... Eddig nem mentem bele, mert én ennél szégyenlősebb vagyok, de mindig mondja, hogy ne öltözzek vissza szex után. Ez normális? Ti belemennétek? Másoknál ez hogy megy?
L/23
Ilyen extragusztustalan melegben én nem is tudnék felöltözve aludni. Egy gatya csak, mert azért teljesen levetkőzve se jó.
Szerintem aludj fehérneműben, vagyis alsóban és ilyen kis top-ban vagy valami. Elég az.
Télen én úgy fáznék fel, mint a villám. Így is ha nem figyelek.
Összebújva szoktatok aludni? Mert ha igen, akkor simán lehet csak annyiról is szó, hogy a bőrödet szeretné az övén érezni a pizsamád anyaga helyett.. Amúgy is feleslegesen szégyellősködsz, ha már látott meztelenül.
Én melegben simán meztelenül alszom és a terasztra is kiülök topban és bugyiban, ha esetleg meglát a szomszéd nem érdekel, legyen egy jó napja :D
És jól összeragadtok az izzadtságtól a kellemes 28 fokos éjszakában...
"bőrödet szeretné az övén érezni a pizsamád anyaga helyett"
De ha én szőr helyett akarom a bőrt érezni, én vagyok a fura.
Én nem csinálnám meg, mert nekem nem kényelmes pucéran. Ő miért nem akarja, hogy kényelmes legyek alvás közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!