Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja a barátom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a barátom hogy nála aludjak ha este nem csinálunk semmit?

Figyelt kérdés
Át jövök hozzá este 6-7 körül akkor elmegyünk boltba ha kell valami utána vacsizunk kicsit beszélgetünk elmegyek fürdeni aztán ő fürdik és megy aludni. Én meg szeretnék filmezni vagy osszebujni de ő alszik, jó tudom hogy fáradt korán kel de legalább pénteken lenne az amit szeretnék még így minek hív át hanem is foglalkozik velem megsem kérdezi mit akarok csinálni
2019. jún. 21. 22:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
hány évesek vagytok? szex sincs?
2019. jún. 21. 23:02
 2/25 A kérdező kommentje:
Ő 22 én 19. Nincs még szex, de én még szűz vagyok.
2019. jún. 21. 23:04
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
semmi petting vagy ilyesmi?
2019. jún. 21. 23:09
 4/25 anonim ***** válasza:
14%
szexelni akar
2019. jún. 21. 23:09
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó, szóval szerinted azért megy egyből aludni a barátja fürdés után mert szexelni akar? Te is aztán IQ bajnok vagy 😂
2019. jún. 21. 23:14
 6/25 A kérdező kommentje:
Nincs petting sem.
2019. jún. 21. 23:21
 7/25 A kérdező kommentje:
Lehet azt várja én kezdeményezzek valamit?
2019. jún. 21. 23:28
 8/25 anonim ***** válasza:
69%
Szereti hogy ott vagy, jól érzi magát a társaságodban. De ha nincs köztetek semmiféle szex, akkor ez barátság, nem párkapcsolat. Mondtál neki valamit, ami miatt nem kezdeményez? Még egy összebújást se? Beszéld meg vele.
2019. jún. 21. 23:34
 9/25 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! Azért hív, mert szereti, hogy ott vagy. De ha te csinálnál valamit, akár összebújnál, akkor jelezd neki. Az is lehet, hogy azért távolságtartó, mert nem mer hozzád közeledni, nem tudja hogyan reagálnál. De ha szeretitek egymást, akkor igazából nem értem, hogy miért nincs köztetek semmi. Hosszútávon nem hinném, hogy ez így működni fog.
2019. jún. 21. 23:40
 10/25 A kérdező kommentje:

Hát még az elején mikor összejöttünk kB 2 hét után elkezdett csókolgatni én meg elhuztam magam és akkor mondtam el neki hogy szűz vagyok azóta nem próbálkozik.

Nem tudom akkor akarte szexet de én mindjárt elhuztam magam

2019. jún. 21. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!