Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja a barátom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a barátom hogy nála aludjak ha este nem csinálunk semmit?

Figyelt kérdés
Át jövök hozzá este 6-7 körül akkor elmegyünk boltba ha kell valami utána vacsizunk kicsit beszélgetünk elmegyek fürdeni aztán ő fürdik és megy aludni. Én meg szeretnék filmezni vagy osszebujni de ő alszik, jó tudom hogy fáradt korán kel de legalább pénteken lenne az amit szeretnék még így minek hív át hanem is foglalkozik velem megsem kérdezi mit akarok csinálni
2019. jún. 21. 22:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
98%

Lehet megijedt attól hogy szűz vagy mármint lehet így nem tud mit kezdeni ezzel.

De szerintem jobb lenne tőle megkérdezni, hiszen csak ő tudna neked őszintén válaszolni.

Kérdezd meg, egyébként szerintem ha az elején csokolgatott is meg át is hív aludni, nagy baj nem lehet. :)

Majd ha esetleg beszélsz vele írd meg mi volt. :)

Sok sikert.

2019. jún. 21. 23:47
 12/25 anonim ***** válasza:
2%
Miert nem adod oda magad mire varsz?
2019. jún. 21. 23:52
 13/25 anonim ***** válasza:
9%

de gyökér vagy 31F csak saját magadat alázod meg akár egy kivert kutya vagy egy homokban vergődő giliszta......

amugy elég gáz ha szombaton is kell mennie dolgozni kivéve ha vendéglátos de akkor meg ugyan ugy van szabad napja max hétköznap.... de igen 1 héten 1 napot igazán rád szánhatna! meg én is jol érzem magam mikor mellettem van nálunk is volt olyan alkalom hogy mondtam aludjon itt de semmi olyan nem volt :D ő azt hitte és kicsit viszolygott tőle ő is még szűz volt de mondtam még nem lesz semmi olyan habár igaz hogy amikor újból áthívtam akkor már volt és elég durván... :S habár ő idősebb volt nálad és még szűz volt...

de adok egy tanácsot legyen egy kis előjáték pár nappal előtte... segít lelkileg felkészülni na meg testileg is kicsit kitágít! hiszed vagy sem de aki nem maszturbál lány... és már idősebb annak jobban fog fájni... :S

2019. jún. 21. 23:53
 14/25 anonim ***** válasza:
10%

valami lesz, még ha ezt tervezitek is, ilyen nincs, nem ti lesztek az elsők exemmel is ezt hittük

XD

2019. jún. 21. 23:55
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Fúú nem értem egyeyek mit vannak úgy kiakadva hogy nincs semmi szex köztetek:D

Gondolom még nem vagytok együtt túl régóta és mivel szűz vagy szándékosan nem próbálkozik be, mert legutóbb nem jött össze. Gondolom nem akarja ráerőltetni a kérdezőre a párja. Miért is kéne rögtön szexelni, ha még nem áll rá készen?? Főleg ha a barátja türelmes.

Amúgy azért hív át mert szeret veled lenni, veled aludni. Gondolom annyira nem bánná ha lenne szex is de nem erőlteti.

Amúgy meg ha azt érzed kész vagy, kezdeményezz te is nyugodtan.

2019. jún. 22. 00:05
 16/25 anonim válasza:
84%
Megijedt attól, hogy szűz vagy. Velem anno össze sem akart jönni emiatt a volt párom, aztán lett belőle egy majdnem 2 éves kapcsolat. Én mondjuk nagyon kívántam, talán ez jött be neki és emiatt mert Ő is jobban közeledni. Bár nálunk gyorsan zajlott minden, én kezdeményeztem.
2019. jún. 22. 00:16
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy az alvásba "menekül".Ha összebujnátok, és ő megkívánna majd te elutasítanád,fél hogy nem tudná türtőztetni magát.
2019. jún. 22. 06:50
 18/25 anonim ***** válasza:
13%
Megvárja, amíg elalszol, utána félrehúzza a bugyit és lő pár képet. Ha lesz szex, akkor meg elindítja a rejtett kamerát.
2019. jún. 22. 07:31
 19/25 anonim ***** válasza:
23%
Dettó így jártam a te korodban, én is szűz voltam. Kb 3 hét járás után beprobalkozott a srác, én eltoltam és mondtam H még szűz vagyok. Annyira lesokkolodott hogy 4 hónapig hozzám sem ért, pedig próbálkoztam, mindig jött vmi kifogás. A végén már ott tartottam hogy szakítok vele ha nem csinál már semmit. aztán végre megtörtént, de szörnyű volt. Még pár hónapig kínlódtunk, aztán szakítottam. 27/N
2019. jún. 22. 07:34
 20/25 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg nem megijedt a szüzességedtől, hanem pont, hogy tiszteletben tartja!

Arról beszéltetek, hogy te pl miként szeretnéd az elsőt? Lehet emiatt tanácstalan a párod, és nem szeretne erőszakos lenniük. Szerintem (ha már szeretnél lefeküdni vele) jelezd neki, vagy hozd szóba. És örülj neki, hogy ilyen párt találtál, a legtöbb pasi hamar feladná a kapcsolatot, amiért nem fektethet le.

2019. jún. 22. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!