Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a barátom hogy nála aludjak ha este nem csinálunk semmit?
Lehet megijedt attól hogy szűz vagy mármint lehet így nem tud mit kezdeni ezzel.
De szerintem jobb lenne tőle megkérdezni, hiszen csak ő tudna neked őszintén válaszolni.
Kérdezd meg, egyébként szerintem ha az elején csokolgatott is meg át is hív aludni, nagy baj nem lehet. :)
Majd ha esetleg beszélsz vele írd meg mi volt. :)
Sok sikert.
de gyökér vagy 31F csak saját magadat alázod meg akár egy kivert kutya vagy egy homokban vergődő giliszta......
amugy elég gáz ha szombaton is kell mennie dolgozni kivéve ha vendéglátos de akkor meg ugyan ugy van szabad napja max hétköznap.... de igen 1 héten 1 napot igazán rád szánhatna! meg én is jol érzem magam mikor mellettem van nálunk is volt olyan alkalom hogy mondtam aludjon itt de semmi olyan nem volt :D ő azt hitte és kicsit viszolygott tőle ő is még szűz volt de mondtam még nem lesz semmi olyan habár igaz hogy amikor újból áthívtam akkor már volt és elég durván... :S habár ő idősebb volt nálad és még szűz volt...
de adok egy tanácsot legyen egy kis előjáték pár nappal előtte... segít lelkileg felkészülni na meg testileg is kicsit kitágít! hiszed vagy sem de aki nem maszturbál lány... és már idősebb annak jobban fog fájni... :S
valami lesz, még ha ezt tervezitek is, ilyen nincs, nem ti lesztek az elsők exemmel is ezt hittük
XD
Fúú nem értem egyeyek mit vannak úgy kiakadva hogy nincs semmi szex köztetek:D
Gondolom még nem vagytok együtt túl régóta és mivel szűz vagy szándékosan nem próbálkozik be, mert legutóbb nem jött össze. Gondolom nem akarja ráerőltetni a kérdezőre a párja. Miért is kéne rögtön szexelni, ha még nem áll rá készen?? Főleg ha a barátja türelmes.
Amúgy azért hív át mert szeret veled lenni, veled aludni. Gondolom annyira nem bánná ha lenne szex is de nem erőlteti.
Amúgy meg ha azt érzed kész vagy, kezdeményezz te is nyugodtan.
Szerintem meg nem megijedt a szüzességedtől, hanem pont, hogy tiszteletben tartja!
Arról beszéltetek, hogy te pl miként szeretnéd az elsőt? Lehet emiatt tanácstalan a párod, és nem szeretne erőszakos lenniük. Szerintem (ha már szeretnél lefeküdni vele) jelezd neki, vagy hozd szóba. És örülj neki, hogy ilyen párt találtál, a legtöbb pasi hamar feladná a kapcsolatot, amiért nem fektethet le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!