Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a páromat ma este? Srácok, nektek mi volt a legjobb szexuális élményetek?
Lassan hét éve vagyunk együtt a párommal. A szexuális életünk rendben van,de nem túl változatos (kb 3 póz és orál), ezért szeretném meglepni valami újjal. Ő mindig azt mondja,hogy neki pont jó úgy minden,ahogy szoktunk és nincs olyan, amit kipróbálna... mi az, ami nagy valószínűsséggel mégis bejöhetne neki?
Ti hogyan képzelnétek el egy ilyen "meglepis" estét a párotokkal?
Én sem vagyok amúgy túl bevállalós...:D
Előre is köszi a válaszokat.
26L
Harisnya, harisnyakötő top10 nálam, nagyon szeretem.Frissen elkészített frizura, szolid smink, pl szájfény, kihúzott szem.Ezekből azt érzem, hogy tetszeni akarsz nekem, ami azt jelenti, hogy értékes vagyok és szeretsz.Szeretem a felszabadult szexuális viselkedés, lehetsz kurv.s nyugodtan.Ami nekem a szex élvezeti értékét növelni szokta a nő részéről ha tud bánni a testével és tudja mikor izgató.Például órálnál két féle nő van, az egyik gurnyhadtan csinálja mint Quasimodo, a másik figyel arra, hogy megmutassa az idomait.Ez nagyon fontos, mert sokkal izgatóbb ha homorítasz és látni a pucsító feneked mint ha behúzod magad alá mint egy 6hetes csimpánzbébi.Ugyanez a pózoknál is.Feldobó lehet még egy új helyszín is, én nemrég a Bükkben szexeltem tök pucéran egy pokrócon az úttol 100méterre egy korhadt fa takarásában.Nagyon király volt. Szemkontaktus órálnál szintén izgató és a felnőtt, szexi nő érzetét hordozza az önértékelési problémás kislánnyal szemben aki nem mer egy kiadósat kefélni.
Ezek jutottak eszembe.
Másik dolog ami feltűnt a leírásból, hogy te csak neki akarsz kedvezni.És amiket te akarsz kiprobálni azzal mi van?
Merd megélni a vágyaid...
Elhiszem, hogy nem mindig kényelmes, én se szeretek minden pózt mert rohadtul fárasztó némelyik és jellemzően én dolgozok bennük többet, mégis megteszem a partnerem örömére.
Ez a kölcsönösség.
"megteszem a partnerem örömére"
Ez nekem mindig fura, mert ha valamit *kizárólag* a párom örömére teszek, azt nem élvezem. A párom élvezi azt, amit én nem? Érted, amit mondok. Te élveznéd azt a pózt, aktust, akármit, amit te nagyon szeretsz, de ami előtt a barátnőd nagy levegőt vesz, és nem direkt vág pofákat, de látszik rajta, hogy nem élvezi, csak mechanikusan csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!