Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lepjem meg a páromat ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a páromat ma este? Srácok, nektek mi volt a legjobb szexuális élményetek?

Figyelt kérdés

Lassan hét éve vagyunk együtt a párommal. A szexuális életünk rendben van,de nem túl változatos (kb 3 póz és orál), ezért szeretném meglepni valami újjal. Ő mindig azt mondja,hogy neki pont jó úgy minden,ahogy szoktunk és nincs olyan, amit kipróbálna... mi az, ami nagy valószínűsséggel mégis bejöhetne neki?

Ti hogyan képzelnétek el egy ilyen "meglepis" estét a párotokkal?

Én sem vagyok amúgy túl bevállalós...:D

Előre is köszi a válaszokat.

26L

2019. jún. 19. 09:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezt nem is vitatja senki, bár egy erős vonzalom általában jelzi a jó szexet.

Nekem csak az volt fura, hogy magadra vettél valamit teljesen feleslegesen.

Oké, nem szeretsz pucsítani orális szex közben.

És?

Miért kellene nekem rosszul éreznem magam azért, mert te ezt nem szereted?Érezzem magam rosszul azért is, mert valaki nem szereti hátulról csinálni én meg igen?Azért is érezzem magam rosszul, hogy valaki a sztracsatellát szereti, én meg a csokit?Ha nekem olyan partnerem van aki ezt szívesen csinálja akkor mi a probléma?

Érted?:)

2019. jún. 19. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!