Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkívántam valakit a párom mellett?
Figyelt kérdés
Semmi mást nem érzek iránta, csak iszonyúan kívánom. A munkám során nagyon sok emberrel kerülök kapcsolatba, és ilyet még nem tapasztaltam, hogy bárki ilyen hatással lenne rám, helyből ágyba is mennék, az sem érdekel ha csak egyszer, de akarom... Szerelmes se tudok lenni másba, szexuálisan sem vonz más a páromon kívül. Teljesen megzuhantam ettől az érzéstől. Mi történik velem?2019. aug. 11. 15:15
11/15 anonim válasza:
Nincs mindenre magyarázat.
Majd valami zárvánnyá válik a szívedben egyszer.
12/15 anonim válasza:
Szerintem semmi baj veled. Letisztáztad hogy ez csak vágyódás. Ahogy telik az idő, ez is majd csak egy gyűrű lesz életed fájának évgyűrűi között! :)
13/15 anonim válasza:
Annyi tortent veled, hogy egy emlos allat vagy, nem pedig hattyu vagy golya. A vonzalom nalunk nem kizarolagos, a huseg dontes kerdese.
14/15 anonim válasza:
ha ugydontesz 10ev utan ennyi megis csak belefer es alafekudnel tiszteld meg annyival a parod, hogy elotte szakitasz vele :)
15/15 anonim válasza:
Megállna a világ, ha egy kis kikufircolás miatt mindenki azonnal szakítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!