Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy csak idősebb ffi mellett tudom magam elképzelni?
Egyszerűen kiábrándultam a velem egykorúakból,de nekem még ez a +5+8 év sem elég. Olyan +12-15 év lenne az ideális. Most ismertem meg egy +6 évvel idősebb férfit,de nagyon gyerekesnek érzem őt is,nem hiszem,hogy meg tudja azt adni amire vágyom. Én egy ffi-t akarok aki atyáskodik felettem,irányít,aki tanít,kicsit nevel,nőként tekint rám,de kicsit a lányaként is.
Az,hogy ez így alakult bennem sok oka van,az első nyilván az,hogy apám nem igazán volt jelen az életemben,mint rendes apa. Ez még nem is lett volna gond,mert a korosztályomban kezdtem keresi az igazit,de folyamatosan csalódtam bennük és mindig is bennem volt,hogy ahh bezzeg az idősebb pasik... aztán volt is 1-2 kalandom idősebb ffi-val és hááát nagyon élveztem a dolgot,elmondhatatlan az a rajongás amit tőlük kapok.Nekem erre is szükségem van.
Szóval alakul a +6 éves pasival a dolog,de semmi rajongás,semmi ilyesmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!