Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkívántam valakit a párom mellett?
Tagadásban élsz...magad ellen beszélsz...és amit először állítasz azt letagadod aztán mentegeted magad :)
Lényeg, hogy hiába van párod, dugnál vele bármikor....
Mérlegelj! Megéri-e egy menetért (amit otthon is megkapsz) egy jól működő kapcsolatot elcseszni!
Persze, láthatunk másokat is vonzónak, de azért van az önkontroll.
Pont ez az, hogy eddig senki nem volt rám ilyen hatással.
10 éve vagyunk együtt, ez alatt sok ismerősöm lett, köztük férfiak is, de egyiket se vettem észre sose, kósza gondolat szinten sem. Ez a pasi meg egy átlagos tökfilkó(barátnőm szerint), de helyből arra gondoltam az első kézfogásnál, hogy na most irány az ágy. Ha még a kedvenc színészem vagy tudom is én mi lenne, ha hasonlítgatni kéne akkor a párom klasszisokkal jobb. Magamat nem értem, hogy mi a frász ütött belém. És semmit se tudok róla, szakmai kapcsolat révén az azonosító adatait max, és egyszer volt egy tárgyalásunk, azóta nem is láttam...
Hol ismerted meg a pasit? Hogy néz ki? Mennyi idősek vagytok?
Sima fellangolás semmi kunszt. Majd lecseng. :)
A munkahelyemen.
Egy szerződés aláírás volt az össz találkozás(30perc). Azóta a titkárnőjével beszélek csak, még csak nem is kell vele kapcsolatot tartani.
És tényleg semmi sincs benne, ha objektíven nézem, nem olyan sármos, a hangja sem fülbemászó... Láttunk már jobbat is nála, és mégis.
Ő 42, én 10el kevesebb.
Anyukám, 10 év után ennyi belefér. Mérlegelj, legyél okos.
38/N
Figyelj, ez tök egyszerűen megmagyarázható. Attól, hogy valakivel komoly kapcsolatba kerülsz, vagy megházasodsz, még nem jelenti azt, hogy teljesen aszexuális leszel. Tehát nincs kizárva az, hogy időről időre történik olyan, hogy az értéseid meghülyülnek, és megtetszik neked valaki, aki nem a párod. Ez valahol természetes. Az igazi kérdés viszont az, hogy te mit kezdesz vele.
A kérdésedből számomra teljesen egyértelmű, hogy ez egy fellángolás. Találkoztál vele 30 percig, és akkor történt valami. Egyébként nem tudod, milyen ember, vagy mik a szokásai, vagy hogy egyáltalán működne-e a dolog. Az is lehet, hogy házad, vagy komolyan ismerkedik valakivel, vagy hogy pont te nem érdekelnéd őt.
Abba érdemes ilyenkor belegondolni, hogy mik lennének ennek a hosszú távú következményei. Úgy veszem észre, hogy szereted a párod, és alapvetően jól kijöttök, tehát valószínűleg bűntudatod lenne, és egy jól működő kapcsolatot kockáztatnál, és ezt te is tudnád. A másik meg, hogy ha a párodat nem akarod megsérteni, akkor ez valószínűleg csak egy alkalom maradna, azért meg nem biztos, hogy megéri. Érdemes azon is elgondolkozni, hogy van-e valami, amit otthon nem kapsz meg, akár szexuálisan, akár egyéb értelemben.
Fontos mérlegre tenni, hogy melyik dolog a fontosabb, minek van több esélye. Velem pl. régebben volt, ha mások érdeklődtek, hogy tudtam, hogy lehet, hogy az érdeklődés/az az egy randi megdobná az egómat, de hosszú távon csak egy bizonyos valakivel tudok foglalkozni, csak mellette tudom elkötelezni magam, és emellett ki is fogok tartani.
Megrémiszt az érzés.
Még ha a strandon egy adoniszt szúrtam volna ki- amit pl ki szoktunk tárgyalni a párommal- azoktól sem dobok egy hátast, meg érzem azt, hogy na akkor apám azonnal tégy magadévá.
Az tiszta sor, hogy nem a bugyim irányít, és nem fogom felvenni a pasassal a kapcsolatot, de maga az a vágyódás, ami teljesen ellentétes velem. Ez készít ki, mert nem találok magyarázatot rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!