Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a barátod a jövőben egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátod a jövőben egy (lány) barátjához akar utazni, hogy találkozzanak, de nélkülem? Ti hogyan viszonyulnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Nem tudni, hány hónapot lenne ott nála. Viszont csak egyszer látogatná meg (elvileg).

2019. júl. 30. 19:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, könyörgöm, ne légy ilyen naiv...

Ebből csak a val nem látja, hogy a pasi azért megy ki, hogy kipróbálja, milyen a lánnyal, de azért téged is megtart talonba, hogy hátha nem jön össze...

Egyrészt : be is veszed, hogy egy házban fognak lakni, de csak egyszer találkoznak. Ez az első WTF.

Másrészt : Téged nem visz, mert "megölnéd a lányt a féltékenységeddel". Ha nincs közöttük semmi, akkor mégis hogy? Második WTF.

Azt mégse mondhatja, hogy pár hónapra kimegyek a Gizihez dugni, és ha minden jól megy akkor kinn maradok, neked meg pápá, vagy néha belédmártom amikor hazajövök látogatóba, mert látom, hogy úgyis odavagy értem, akármit teszek.

Pedig ez a helyzet pepitában.

2019. júl. 31. 05:44
 32/32 anonim ***** válasza:
Alapvetően engem nem zavarna, hogy találkozni akar nélkülem egy barátjával. Na de hónapokra... ez nekem már sok lenne. Én nem távkapcsolatra fizettem be, mert tudom, hogy azt nem tudnám elviselni. Ha ő menne így is, úgy is, akkor itt lenne a vége.
2021. máj. 17. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!