Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátod a jövőben egy (lány) barátjához akar utazni, hogy találkozzanak, de nélkülem? Ti hogyan viszonyulnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Nem tudni, hány hónapot lenne ott nála. Viszont csak egyszer látogatná meg (elvileg).2019. júl. 30. 19:17
11/32 A kérdező kommentje:
Egyszer látogatná meg a lányt. Gondolom hosszabb időre, ha csak 1x találkoznak. Szerintem több találkozás lenne ebből, ha nem sírtam volna előtte annyiszor.
2019. júl. 30. 19:31
12/32 anonim válasza:
dekerdezo ird mar le ertelmesen hogy mit tervez a baratod mert ellentmond aket mondatod egymasnak
a lanyhoz akar koltozni? vagy csak az o lakasaban lakna amig o nincs ott es egyszer latogatna meg?
13/32 A kérdező kommentje:
Igen, a barátom a lány villájában lenne/lesz.
2019. júl. 30. 19:32
14/32 anonim válasza:
nem ertem mondjuk egy talalkozas miert olyan nagy ugy. en inkabb aztnem ertem, hogy mit csinal majd ott tobb honapig? mi a munkaja, szabaduszo? de ha ilyen tipus, akkor eddig is ilyen volt, igy ismerted meg. ha meg nem, az gyanus..
15/32 A kérdező kommentje:
Gondolom beszélgetnének, meg az országot bemutatná neki.
2019. júl. 30. 19:33
16/32 A kérdező kommentje:
Sajnos, ilyen volt. Nem tudtam.
2019. júl. 30. 19:34
17/32 anonim válasza:
nekem az a fura, hogy nem akarja hogy vele menj. ezt meg tudja indokolni? vagy pl h meglatogasd? nekem ez fura lenne. en szakitanek. ez igy nem parkapcsolat. egy par napos ott tartozkodas meg oke, de igy h nem tudja meddig, de te ne menj vele... egyaltlan miert ne? ha hianyoznal neki nem az lenne logikus h ottvagy?
18/32 A kérdező kommentje:
Azt mondta, mert megölném, bántanám a lányt féltékenységemben. Nem szereti, ha két olyan lány találkozik egymással, akik szerelmesek belé.
2019. júl. 30. 19:38
19/32 anonim válasza:
miiii van? xD ha a lany szerelmes bele, akkor nem a baratja!!! o meg mocskosul kihasznalja hiszen elfogadja az ajanlatat, tudva hogy valszeg csak az erzelmei miatt teszia lany es remenykedik hatha lesz valami, latja...
te minek vagy egyutt egy ilyen emberrel???
20/32 A kérdező kommentje:
Igazából az érzelmeim kezdenek elhalványulni ez miatt meg más miatt is, de majd lesz valahogy.. :( csalódtam azért benne, pedig 2 éve ismerem. Sokáig titkolta ezt a lányt vagy csak nem beszélt róla.
A lány valóban szerelmes belé, de elfogadta, hogy a barátom visszautasította őt.
2019. júl. 30. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!