Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a barátod a jövőben egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátod a jövőben egy (lány) barátjához akar utazni, hogy találkozzanak, de nélkülem? Ti hogyan viszonyulnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Nem tudni, hány hónapot lenne ott nála. Viszont csak egyszer látogatná meg (elvileg).

2019. júl. 30. 19:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Téged nem ismerlek, én azt mondanám neki, hogy akkor nyugodtan maradjon a "barátjánál" (ha már a lány szerelmes, akkor az nem barátság), és haza se jöjjön, legalábbis hozzám biztosan ne. Eleve ez, hogy ilyen kész tények elé állít, hogy ő márpedig utazni fog, akármit is mondasz, és meg se kérdezi, hogy esetleg neked mi a véleményed erről, már gyanús, de meg ez, hogy ott lakik egy lánynál, aki szerelmes belé (elvileg), hónapokon keresztül, hát nem tudom, bízom a férjemben meg minden, de azért ezt a szituációt nehezen tudnám nyugodt szívvel végignézni. Még ha legalább a csajt ismerném, és tudnám, kifia-borja, de ha még eleve ilyeneket feltételez rólad, hogy megölnéd féltékenységedben (vagyis, ezek szerint, van okod féltékenynek lenni), ami a legkevésbé sem egy hízelgő vagy tiszteletteljes feltételezés, hát, hogyismondjam, nem igazán ad okot a további bizalomra, maradjunk ennyiben.

Szóval én kb itt szakítanék vele, aztán menjen a széllel, amerre csak akar.

2019. júl. 30. 19:45
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
ez a helyzet nagyon nem tiszta. ha szeretne a baratod igazan akkor nem menne el foleg ehhez a lanyhoz, mikor tudja hogy mindkettotoket csak megbant vele. a lany remenykedik, hiaba mondta hogy elfogadta.... megse fogadhatta el olyan nagyon, ha pl te nem lehetsz ott, meg nem talalkozhattok. ez NEM barati kapcsolat tudja nagyon jol o is. o pedig kihasznalja, imponal neki, legyezi az egojat. eleg onzo a baratod. szerintem szakitanod kellene... de amint latom ugyse fogsz, eleg aldozat tipusnak tunsz. en nem hagynam, hogy ezt tegyek velem.
2019. júl. 30. 19:47
 23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megértőek vagytok velem. ^^
2019. júl. 30. 19:47
 24/32 A kérdező kommentje:
Ha megteszi vagy még gondolkodni fog ezen, akkor a szakítás lenne a legjobb. Már így sem vagyok olyan vele, mint pár héttel ezelőtt. Különben tényleg egós.
2019. júl. 30. 19:49
 25/32 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén nem tudod értelmesen leírni se, hogy mit csinál ott a barátod. Aztán utána kinyőgöd, hogy a csaj akihez megy, szerelmes belé. Majd még írsz mindenféle marhaságot.

Ez az egész helyzet egy vicc, ahogy te is, a barátod is és a csaj is.

De ez már annyira nevetséges, hogy szerintem ez inkább troll kérdés mintsem igazi.

2019. júl. 30. 19:50
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy ennyi infó szükséges ehhez a kérdéshez. Mindegy, akkor ne olvasd tovább. Az lesz a legjobb.
2019. júl. 30. 19:52
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk abban igaza van az elozonek, hogy a lany szerelmes az eleg fontos info. meg tenyleg ugy kellett kihuzni beloled h most akkor hogy akar pontosan a baratod ottlenni:D
2019. júl. 30. 19:56
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
'Persze Drágám, menj csak, érezd jól magad. Amíg nem vagy itthon, addig elhívom ide lakni Bélát. Félek egyedül a lakásban, magamban aludni sem tudok és a takarításban is elkél a segítség... Hogyhogy ki az? Hát akivel fősuli alatt jártam! (Állítólag meg mindig szerelmes belém.) Persze, hogy nem ismered. Nem is mutatom be neked, tudod nem szerencsés, ha együtt van két belém szerelmes pasi, ráadásul még az exem is. Ugyan, megbízhatsz bennem, sért is a féltékenykedésed, eszünkbe sem jut szexelni. Ráadasul a pizsidet sem adom neki kölcsön, ne izgulj. Béla meztelenül alszik. Majd skype-olunk, jó? Csak nem kedd és csütörtök este, mert akkor Józsi is itt alszik. Hiszen tudod, mennyire odavagyok a hajnalba nyúló ulti partikért.'
2019. júl. 30. 20:29
 29/32 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ez nagyon tetszett :D

Sajna, ez az...

2019. júl. 30. 20:33
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a cuccait rakd ki a lakás elé, a zárat meg cseréltesd le.

Előző voltam.

2019. júl. 30. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!