Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátod a jövőben egy (lány) barátjához akar utazni, hogy találkozzanak, de nélkülem? Ti hogyan viszonyulnátok ehhez?
Téged nem ismerlek, én azt mondanám neki, hogy akkor nyugodtan maradjon a "barátjánál" (ha már a lány szerelmes, akkor az nem barátság), és haza se jöjjön, legalábbis hozzám biztosan ne. Eleve ez, hogy ilyen kész tények elé állít, hogy ő márpedig utazni fog, akármit is mondasz, és meg se kérdezi, hogy esetleg neked mi a véleményed erről, már gyanús, de meg ez, hogy ott lakik egy lánynál, aki szerelmes belé (elvileg), hónapokon keresztül, hát nem tudom, bízom a férjemben meg minden, de azért ezt a szituációt nehezen tudnám nyugodt szívvel végignézni. Még ha legalább a csajt ismerném, és tudnám, kifia-borja, de ha még eleve ilyeneket feltételez rólad, hogy megölnéd féltékenységedben (vagyis, ezek szerint, van okod féltékenynek lenni), ami a legkevésbé sem egy hízelgő vagy tiszteletteljes feltételezés, hát, hogyismondjam, nem igazán ad okot a további bizalomra, maradjunk ennyiben.
Szóval én kb itt szakítanék vele, aztán menjen a széllel, amerre csak akar.
Őszintén nem tudod értelmesen leírni se, hogy mit csinál ott a barátod. Aztán utána kinyőgöd, hogy a csaj akihez megy, szerelmes belé. Majd még írsz mindenféle marhaságot.
Ez az egész helyzet egy vicc, ahogy te is, a barátod is és a csaj is.
De ez már annyira nevetséges, hogy szerintem ez inkább troll kérdés mintsem igazi.
Utolsó! Ez nagyon tetszett :D
Sajna, ez az...
Ja, és a cuccait rakd ki a lakás elé, a zárat meg cseréltesd le.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!