Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így tényleg nem számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így tényleg nem számít erőszaknak?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, akinek tetszettem, ő is nekem, csak egy bökkenő volt, barátnője van. Ennek ellenére adta a szépet, bókolt, viccelődött, én meg belementem a játékba, pedig tudtam, hogy nem szabad. Odáig jutottunk, hogy a lakásán voltunk, csókolóztunk, és szexelni készültünk, de én leállítottam, mert eszembe jutott a barátnője, és lelkiismeret furdalásom támadt. Elment a kedvem a szextől. Ő nem akarta abbahagyni, pedig ellenkeztem. Azt mondta a végén, hogy ő nem erőszakolt meg, mert az elején én is akartam, és azt nem várhatom el tőle, hogy a közepén, mikor már fel van húzva, leálljon. És egyébként is engem hibáztatna mindenki, mert én mentem bele, pedig van barátnője, és a barátnőjét sajnálnák, nekem meg úgy kell. Azóta megszakítottam vele minden kapcsolatot és tiltottam mindenhonnan. Ti mit gondoltok? Tényleg igaza volt?
2019. júl. 23. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
Én arról beszélek, hogy a férfiakat tartsuk többre az állatoknál. Úgy soha nem lesz ideális világ, ha ahelyett, hogy tarkón baaszod, mentegeted.
2019. júl. 23. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

Nem mentegetem, te felkegyelmu... Hanyszor irjam meg le? Es az, hogy allatok vagyunk nem velemeny kerdese. Usd fel a wikipediat, allatok orszaga, gerinchurosok torzse, emlosok osztalya, es a vegen az ember, mint faj. Ez ma a tudomanyos konszenzus.

A biologiai realitast tagadni es semmisnek venni ostobasag es bajba kever masokat. Az osztonvilag az a multunk, a reszunk, es a kultura az csak fekezni tudja, kiirtani nem.

Megint leirom: egyertelmuen rosszat tett a fiu. En is igy latom, de a kisujjat eltarto finnyaskodas nem old meg semmit, a jelenseg megertese viszont igen.

2019. júl. 23. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, annak számít. Nyugodtan fel is jelenthetnéd ezért.
2019. júl. 24. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!