Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így tényleg nem számít erőszaknak?
Persze, hogy eroszak, de amugy meg tenyleg nem a mikrohullamu sutodhoz mentel fel, hogy akkor kapcsolod ki, amikor kedved szottyan. Ismered a mondast, ha a fsz felall az esz megall? Ezt nem sertesbol mondjak, hanem olyankor tenyleg mas allapotban vannak es az osztonok iranyitanak.
A gyengebbek kedveert: nem a fiut vedem, hanem az emlosok szexualitasanak nevezett _termeszeti jelenseget_ magyarazom. A ferfiak az ember nevu emlos allat him peldanyai, kevesen tudnak parancsszora abbahagyni az uzekedessel. Kulturember persze figyel a tarsara, de sokan nem azok...
Sajnos velem is volt már ilyen, pedig én eleve úgy mentem fel a lakásba, hogy nem lesz semmi, mert nekem korai még. Ő azt mondta, elfogadja, nem lesz semmi, úgyis otthon van a lakótársa. Aztán addig erőltette a dolgot, hogy megdugott, a lakótársa meg szemrebbenés nélkül hallgatta a másik szobában, hogy kiabálok meg ellenkezek.
Hülye voltam, hogy felmentem? Jah. Megtanultam a leckét. Így gondolkodik a társadalom, még én is, pedig velem megtörtént.
"Ne gyere az ösztönökkel, már kinőttük."
Latom te vagy az egyik cimzettje a masodik bekezdesemnek. A gyengebbek kedveert kezdetunek.
Ha ezzel hitegeted az ovatlan lanyokat azzal veszelybe sodrod oket. Te egy elerendo vegso idealis celrol beszelsz, en meg a valosagrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!