Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már nemi erőszaknak számít?
Az, ráadásul többször is elkövette. No, nem az a nemi erőszak, amikor a lány - végső soron önmaga hülyeségéből - belement, hogy lefeküdjön, bár az szerintem kimeríti a fogalmát. Hanem az, amit a lány kifejezett beleegyezése nélkül tett.
Pontozzatok le nyugodtan, de az ilyen jobb is lett volna, ha inkább öngyilkos lett volna. Nem értem, hogy a lány hogy lehetett ilyen hülye, hogy többszöri nemi erőszak (mert a bugyiban nyúkálás, ujjazás már bőven annak számít) még ilyesmivel zsarolható.
A kedves válaszolónak üzenem aki szerint az ilyen jobb is ha meghal hogy szerintem meg azok akasszák fel magukat akik nem érzik át mások helyzetét főleg egy tapasztalatlan 13 évesét lelki gondokkal.
Nagy bölcs
Kezdjük onnan, hogy 13 a lány
Ez már 20 év börtön...
Aki nem ért hozzá ne válaszoljon.
Ez zaklatás és nem erőszak mivel a lány ha 1000. kérésre is de önszántából ment bele a szexbe. (ha öngyilkossággal fenyegetőzött a barátja, ha nem)
18 éves kor alatt lehet szexelni 13 évessel. 18 év fölött a minimum a 14 év. Jó lenne ha tájékozódnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!