Miért van az, hogy sokkal többen hisznek a szellemekben, mint az ufókban?
Azt vettem észre, hogy ha van egy szellemmel kapcsolatos kérdés, akkor a legtöbben nem viccelődnek rajta, hanem komoly válaszokat írnak.
Ellenben egy ufós kérdésre nem is érkezik komoly válasz, csak nagyon ritkán.
Ebből én arra tudok következtetni, hogy az ufókban nagyon kevesen hisznek, a legtöbben őrültnek nézik azt az illetőt, aki látta őket és tudja, hogy léteznek.
Én hiszek a szellemekben és az ufókban is, többször találkoztam már velük, ezért is zavar, hogy sokan negatívan látják ezt a témát.
Komoly válaszokat kérek!
Köszi a válaszokat!
A 19:51-es válaszolónak üzenem: NEM LESZ VILÁGVÉGE 2012-BEN, MAJD CSAK TÖBB MILLIÁRD ÉV MÚLVA!
UFO -k tuti vannak :D mivel nem egy repülő objektum azonosítása hiúsult már meg :P
Az idegen élet valószínűleg létezik de kétséges hogy bármikor is kapcsolatba kerülnénk vele.
A szellemek pedig bonyolultabb témát képeznek minthogy itt megtárgyalhassuk létezésüket avagy nemlétüket :)
UFO=Unidentified flying object= Azonosítatlan repülő tárgy szóval ha elakasztas egy repülőt máris ufo vagy ...
Amúgy meg a léteznének UFO-k és ilyen "fejlettek" h eljutnak ide akkor h vesszük mi őket észre miért nem maradnak láthatatlanok vagy ha az a céljuk h lássúk őket miért nem fedik fel magukat. Valószinüleg ezeket mérlegelve nem hisz bennük szinte senki. Szellemek azok ügye pedig meghalt emberek vagy valami olyasmik. Emberek léteznek ez teljesen elfogadott tény meghalnak utána mi lesz velük . Hát valaki szerint szellemek. Ebben ezért hisznek többen mert van benne egy alap tény amit mindenki elfogad vagyis van valamenyi biztos igazság benne viszont az UFOk-ban semmmi biztos.
Na lehet ,hogy kicsit rövid lett :) De szerintem ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!