Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szekptikusok : ez meggyőz az...

Szekptikusok : ez meggyőz az UFÓ-k létében?

Figyelt kérdés

Egy video szerint olyan komoly dolgok igazolják az ufók létét, hogy ez még egy szkeptikust is meggyőzne.

Pont az. hogy az űrhajósok látnak ilyeneket bizonyíthatja, hogy mennyire igaz maga az idegen jelenség

1. - 1965 júliusban Ed White & James McDevitt űrhajósok egy csápos karokkal ellátott űrhajót láttak. Lefilmezték, amit nem hozott a Nasa nyilvánosságra, pont azért mert rajta vannak az ufók.

2. - 1965 december James Lowell & Frank Bormann ufót láttak az űrben az űrhajósok szerint. Hiába győzködték a Földről őket, hogy az nem ufó, kiálltak az idegenek mellett.

3. - 1969 Buzz ALDRIn & Neil Amrstorng az első holdraszállásnál azt mondja, idegen űrhajók vannak a Holdon és figyelték őket. Azt hogy nem mentek a Holdra szerintük is azért van mert a reptoidok ott élnek és megtíltották nekik.

4 - Edgar Mitchell asztronauta elmondása szerint rengetegszer kerültünk kapcsolatba ufókkal.

5. - A Roswelli esetet azért nem fedték fel, mert féltek hogy a szovjetek ellopták volna az idegen technológiát.

6. - élő adásokat megszakítják, amikor az ufók közelekednek.

7. - Hatalmas az univerzum, biztosan élnek máshol is élőlények és idejöttek már.

8.- A fekete ruhás biorobotok az ufók eseteit kutató fizikusokat zaklatják. 1976-ban dr.Helbert Hopkinst elismert fizikus dolgozott egy földönkívüli ügyön, de a fekete ruhások (MIB-ek) betörtek hozzá & megfenyegették. Minden ruhájuk fekete volt, a fehér ing kivételével. Nem volt szőrzetük semmilyen testészükön. Olyanok voltak, mint a robotok.

itt vannak a MIB-ekről az eredeti kópiák. Extrém széles a válluk

https://www.youtube.com/watch?v=Z8eYnHncMZA

9. - A WOW jel elvileg idegen űrhajók kommunikációja egymással.

10. - Az exremafilok megélnek radioaktyv sugárzásban is, úgy hogy 10 évig nem esznek, savas, lugos közegben is elélnek. Kibírják forroságban, nagyon hidegben, szárazságban. Márpedig ha ilyenek kibírják az életet akkor máshol is rengeteg ilyen létezhet. Evolúcionálisan kifejlődhettek magsabba szintre mint mi

11. - A Feket lovag már akkor itt volt, amikor még űrhajónk sem volt. 13 ezer éves.

2018. ápr. 18. 11:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%

Legalább annyira meggyőző, mint ez:

biztosan igaz az, amit Mári néni mond nekem a piacon, hogy Julis nénitől hallotta a hentesnél Bözsi nénitől, akinek az utált veje mondta,

2018. ápr. 18. 18:10
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
megszólítottként el vagyok ájulva. Barátaim, hiszek! Most már elhiszek mindent! Hogy eddig kételkedtem, Isten talán megbocsát! Vagy nem.
2018. ápr. 19. 06:57
 13/22 anonim ***** válasza:
28%

hagyd, nem fogod tudni meggyőzni őket.

Persze amikor látnak egy Ufót, vagy kapcsolatba kerülnek parajelenséggel akkor tele lesz a gatyájuk.

addig nincs tovább.

2018. ápr. 19. 13:28
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Én nem vagyok szkeptikus. Mivel a mi galaxisunkban többszáz milliárd csillag van, az univerzumban meg többszázmilliard galaxis, nem hiszem, hogy "egyedül vagyunk". Ennek ellenére, az ilyen videók, cikkek, vélemények, semmiről nem győznek meg.
2018. ápr. 19. 19:49
 15/22 anonim ***** válasza:
57%
Elhiszem ha a saját szememmel látom.Homályos foltos képeknek,átszerkesztett videóknak, beszívott elmebetegeknek nem hiszek.
2018. ápr. 20. 05:55
 16/22 Bandus2000 válasza:
74%
Elsem olvastam. A válasz: nem.
2018. ápr. 25. 11:25
 17/22 Kis Szurke ***** válasza:
0%
Majd az meggyőzi őket, ha egyik éjszaka egy űrhajón ébrednek miközben boncolják őket.
2018. máj. 13. 11:37
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ezt megbeszeltuk, ugye? Hozzafuznivaloja valakinek?
2018. máj. 16. 12:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Én hiszek! Mert Szűcs Robi is megmondta a hatos csatornán,h nem vagyunk egyedül!
2018. máj. 25. 22:16
 20/22 anonim ***** válasza:

Ezt nem a humor kategóriába akartad tenni? 🤔

Minden esetre jót mulattam, köszi 😊

(Annyira mulatságos forrás nélküli szélsőséges állításokat, véleményeket olvasni)

2018. okt. 5. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!