Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Pataky Attila szerint a NASA...

Pataky Attila szerint a NASA információkat hallgat el. Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Az EDDA népszerű énekese szerint a NASA információkat hallgat el, aminek hangot is ad, mellesleg néhány szót is ejt a Marslakókról. Kijelentése szerint ő nem hisz a földönkívüliekben, hanem tudja, hogy léteznek. Elég népszerű lett az UFO hívők körében, sőt mondjuk úgy is, hogy ő lett a magyar UFO hívők önjelölt nagykövete.

https://www.youtube.com/watch?v=6tvcn-3VOQk

2017. szept. 10. 20:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
12, 13 vagyok. Érdekes, hogy a 80-as években az átlag ember semmit nem tudott az ufókról, és nem is érdekelte, Pataky pedig már egy számot írt az elrablásról. Szintén érdekes, hogy az akkori kiadó nem is tudta, hogy ufókról szól a szám.
2017. szept. 10. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
38%
Mit gondolok?! Patakynak agyára ment a hírnév, meg a békemenet. Talán valamilyen tudtamódosító is, amit koncertek előtt/után fogyasztott.
2017. szept. 10. 22:08
 13/23 anonim ***** válasza:
15%

Leginkább attól hülyülhetett el, hogy találkozott az első Marson járt emberrel, Dr. Opál Sándorral.

Amúgy a videódnál rögtön ki is adja, de nesze, szenvedjetek! :D

https://www.youtube.com/watch?v=cREAKkaMqNA

2017. szept. 10. 22:44
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

Ennek az elmeháborodottnak az állításából annyi igaz, hogy a NASA információkat hallgat el. Ennyi.

De én is elhallgatok dolgokat, meg te is. Ettől még nem téma az ezoban.

2017. szept. 11. 11:07
 15/23 anonim ***** válasza:
23%

"12, 13 vagyok. Érdekes, hogy a 80-as években az átlag ember semmit nem tudott az ufókról, és nem is érdekelte, Pataky pedig már egy számot írt az elrablásról. Szintén érdekes, hogy az akkori kiadó nem is tudta, hogy ufókról szól a szám."

Érdekes, én 80-ban 23 éves voltam, átlag fiatal, s sokan hallottunk az ufókról. De tényleg. Sőt korábban is. Meg akkor már vagy a tizedik világvége volt meghirdetve csak az én életemben.

Pataky viszont már akkor is őrült lehetett, de nem ufózot, mert akkor még ment a szekér. Ma senkit nem érdekelne, ha nem jönne elő a marhaságaival.

Kiöregedett rocksztár, aki nem tudja elviselni a korát.

2017. szept. 11. 12:02
 16/23 anonim ***** válasza:
31%

Igen a NASA elhallgat infokat, ahogy a kormanyok is, a kutatok is, mindenki.

Na es?! Ezzel semmi gond nincs, vagyis, de van, de az egy masik tema.

Pataky es az ufo tema osszefonodott, mert anno tett egy kijelentest, ami vegigsoport a mediaban.

De kerdem en, miert kell vele igy foglalkozni??

Nem o az egyetlen a temaban, sot, iszonyat sok ember erintett ebben, megis hulyenek nezik.

Tortent es tortenik az emberrel olyan az elete soran, ami csak is ra tartozik egyedul ra.

Az, hogy valaki ezt nagy dobra veri, na igy jart.

Szegeny Pataky is, mivel az egy dolog, hogy amit szajkoz az zehernyes temakor, egyedi es sajat elmenyen/elmenyeken alapszik, de masok mi a feneert foglalkoznak vele?

Meg kell hagyni a masikat a sajat hulyesegeben.

Igy a kerdes total ertelmetlen.

Az osszes valasz is az es persze serto is.

Mindenkinek megvan a maga velemenye es ennyi, tudni kene beken hagyni a masikat!

2017. szept. 11. 13:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Mi a véleményem Patakyról?

Nem írom le, nem kell a balhé.

2017. szept. 11. 19:10
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
igaza van.
2017. szept. 11. 21:21
 19/23 anonim ***** válasza:
45%

Tegnap engem is elvittek

Az a büdös NASA meg jól elhallgatta

2017. szept. 12. 15:53
 20/23 anonim ***** válasza:

a kérdezőt szeretném annyiban kijavítani, hogy az edda népszerű énekese volt. pataky ma már nem népszerű, a zenekarról nem tudok nyilatkozni.

üdv

2017. szept. 17. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!