Az egész UFO-mizéria kamu dolog, egyetértetek? Több lenn
Az első repülő csészealjat Kenneth Arnold látta 1947-ben, már ez alapos gyanúra kelljen adjon okot - hisz épp ekkor már hidegháború van, mindenki titokban fejleszt, főleg Usa és SZU. Hol látta Arnold az Ufo-t? Az Usa-ban. Tehát egy eddig titkos, németektől lopott kutatási adatokból építettek egy működő csészealjat (sztem a lopakodó early verziója lehetett). Ennyi az egész ügy.
Persze nem vitatom, létezhetnek földönkívüliek az univerzumban a nagy számok törvénye alapján, de hogy itt a földön repkednének, meg állatokat, embereket rabolnának azt kizártnak tartom! Mégha vki lát is vmi csészealj-szerű szerkezetet, az tuti hogy vmi szupertitkos projekt végtermékét látta, ami teljesen földi eredetű!
Abban egyet értek, hogy (azon túl persze, hogy az észlelések egy része kamu), hogy bizonyos részük valóban földi eredetű, ahogy mondod.
De abban is biztos vagyok, hogy nem mindegyik. Az észlelések egy része minden bizonnyal valóban földön kívüli forrású.
Korántsem tartható oly kizártnak az, "hogy itt a földön repkednének, meg állatokat, embereket rabolnának".
Nos, tehát az, hogy "Az egész UFO-mizéria kamu dolog", én tartom teljességgel kizártnak.
"Az első repülő csészealjat Kenneth Arnold látta 1947-ben,"
Ez nem igaz, repülő csészealj beszámolók több száz évre visszamenőleg vannak, sőt még az ókorból is, Kenneth Arnold pedig nem csészealjakat látott, hanem csupaszárny repülőgépeket.
az azonosítatlan repülő objektumoknak egyébként kisebb része a csészealj alakú, bár a legtöbb valamilyen forgástest forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!