Mikor és mi volt az a dolog ami miatt hinni kezdtetek a földönkívüliekben?
Amit itt osszehordanak az 99%-ban baromság.
Azt hiszem, hogy egy végtelen nagy térben nem csak mi vagyunk, de a reptoidos krixkraxos meséket fszságnak tartom.
Egy vadon Jani tévedt az egyiptomi búzaföldre, mert félreértette a búza jelentését. Ezért bosszúból letaposta a gabonát. Amikor elfogták azt mondta, hogy csak találta és űrlények voltak. Ez volt az alap. De ekkor még nem terjedt el.
Római katonáknak köszönhető. Jöttek ki a kupiból és látták Arisztotelész köröket firkál. A kocsmában meg mindenféle marslakónak gúnyolták. És a kettő történetet a köznép kicsavarta.
Valahogy sosem gondoltam, hogy ebben a végtelen univerzumban egyedül vagyunk. :)
Ezen kívül '97-ben láttam egy igen furcsa dolgot az égen, ami egy helyben állt, fények forogtak rajta és igen furcsa hangot adott ki... Amikor odaértünk, már vagy kb. 20 ember nézte és csodálkozott, hogy mi ez...azóta se találkoztam ilyennel.
Leszáltak hozzám határtetőre a reptoidok és elvitték a macskámat Nyáukot aztán megtámadtak tōbszōr is ! A kertembem nagyok sok világító kavicsot hagytak ez nyáron volt a Határtető pedig Pécs Mánfa Komló kōzōtt van ott campelnek az erdőben egy tisztáson a hojójuk és vadásznak az embōre .
Azaz te egy troll versenyt kiáltottál ki most azért enyém jobb mint Luci válasza ! De ő is nagyon profi még nálam is profibb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!