Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor és mi volt az a dolog...

Mikor és mi volt az a dolog ami miatt hinni kezdtetek a földönkívüliekben?

Figyelt kérdés
Abban én is hiszek hogy valahol máshol is van élet, nem csak a földön, kérdésem azokhoz szól akik abban hisznek hogy a földönkívüliek látogatják, látogatták a bolygónkat. A válaszokat előre is köszönöm. Kamu meséket légyszíves hanyagoljátok és ne trollkodjatok csak ha tényleg jó trollok vagytok.. :D

2015. dec. 26. 00:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem hit kérdése. Valószínűleg a távoli térben élnek más intelligens lények is, bár a velük való kapcsolatfelvétel problematikája számos kérdést vet fel. Nem hinni kell benne, hanem tanulmányozni, kutatni a kérdést.
2015. dec. 26. 11:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a tudósok megállapították, hogy a földre érkező meteoritokban olyan szerves anyagok is a földre jutnak, amelyekből megfelelő körülmények között élet fejlődhet ki... és ezek alapján valószínű, hogy a földi élet csírája is ezen a módon került ide... és mivel az ember is az evolúció nyomán ezekből a kezdetleges élő organizmusokból fejlődött ki, tehát mi magunk is "földön kívülről" jöttünk, mi magunk is "földön kívüliek" vagyunk... hát ez a bizonyíték a földön kívüliek létezésére!!!!

Máshonnét jöttünk, mégis itt vagyunk!!!

2015. dec. 26. 13:50
 13/26 Spilerke ***** válasza:
87%
Én 5 éves koromtól majdnem 10 éves korig hittem, hogy rendszeresen látogatják bolygónkat. Ennek egyik főoka, hogy sci-fi rajongó voltam és vagyok. Star Trek, csillagkapu, Doctor who, X-Akták, Star Wors stb. Aztán úgy 11 éves koromra kinőttem belőlük.
2015. dec. 26. 14:04
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

Most meg 12éves vagy mi ? (te ellöttem lévő )

Láttam dokumentum filmeket pl ollayat ,hogy imtenzív mágneses

aktívitás ,autozárak nyitódnak ki, UFO észlelések, spontán égés stb. Meg ezernyi dokumentum film az emberek mégse hisznek ebben ,anyira én se .

Ha bár szerintem két oka lehet 1.Nem létezik 2. Létezik csak emberek meg ijednének tőle jōnének a földönkívüli-bolond emberek.

A madárember vagy a molyember története is érdekes ha valakit érdekel ott a google .

(OFO azaza Uncown Flying Obijeckt azosítatatlan repūlő obijektum nem ürlény)

2015. dec. 26. 16:11
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

Ezt most találtam nézétek meg !

24.hu/elet-stilus/2011/04/11/fbi_mar_nem_cafolja/?gclid=CMPqmdro-ckCFSrpwgodVjkCyw

2015. dec. 26. 16:23
 16/26 anonim ***** válasza:
Durva!
2015. dec. 26. 18:05
 17/26 Spilerke ***** válasza:
62%

"Most meg 12éves vagy mi"

Hát nem egészen. Általában kellő információk birtokában mindenre van logikus magyarázat, ami nem feltétlenül űrlényekre utal. Egyébként én is találtam egy érdekességet. [link]

2015. dec. 26. 19:09
 18/26 anonim ***** válasza:
47%
Mióta van Muzsika TVnk, nincsenek kétségeim...
2015. dec. 27. 03:13
 19/26 anonim ***** válasza:
58%
Egyszer éjjel megerőszakoltak háromcsöcsú űrlények...azóta is várom őket vissza...
2015. dec. 27. 14:56
 20/26 anonim válasza:
67%

Én több ok miatt jutottam arra a következtetésre hogy létezik élet más bolygókon is .Alapból az ember is földönkívüliről származik .Persze az élet kialakulásához nagyon sok feltételnek kell meglennie pl egy bolygó távolsága a naptól.De az űr határtalan az idő pedig végtelen úgyhogy volt van és lesz is élet .Annyi már elég ha egy nagyon tiszta éjszakán felnézel az égre és valami ilyesmit látsz ha szabad gondolkodású vagy abban a pillanatban rájössz .

[link]

Abban is biztos vagyok hogy látogatják a földet és szerintem segítik az emberiség fejlődését de a saját céljaik érdekében hogy az jó vagy rossz hát passz .

Meg hát szerintem az emberiség túl gyorsan fejlődik

Azt szokták ha mondani ha létezik is élet máshol akkor biztos nem úgy néznek ki mint mi karok 2 szem stb .

De ha mi nézünk ki úgy mind ők ?

Képzeld el hogy réges rég egy űrhajó szeli a végtelen űrt és egy kis naprendszerre bukkan .A naprendszer harmadik fiatal bolygóján mivel a feltételek megfelelnek az élet kezdeti jeleire bukkan.Az űrhajó elviszi ezt a hírt saját bolygójára .Az ott élő faj nevezzük csak emernek :)már hatalmas fejlettsége

ellenére sem tudja elkerülni napuk és ezzel rendszerük halálát .Utolsó lehetősség ként létrehoztak egy terraformaló rendszert amivel ezt a messzi bolygót számukra élhetővé tegyék .Ez egy egyszerű de hatékony rendszer lett .saját DNS ük felhasználásával létrehoztak egy biológiai fegyvert .Ezt feltették egy rakétára és egy meteor után elindították a messzi bolygó felé .Működése igen egyszerű de hatásos a meteor

becsapódása az addigra kialakult élővilágot gyökeresen

megváltoztatja új evolucios láncot hozva létre evvel.

Aztán a rakétából a DNS beépül minden élőlénybe a bolygón és a legjobban hasonlító fajt elindítja a fejlődésben még a többit meggátolja benne hogy ne álljanak annak a fajnak az útjába. Az idő múlásával

az a faj nevezzük embernek alkalmazkodik és uralma alá hajtsa azt a kis bolygót .Közben tudat alatt változtassa hogy minél jobban hasonlítson megalkotói

bolygójához .De ez a rendszer azért tökéletes mivel ha már a kívánt módon átalakította a bolygót saját magát is felszámolja .Mivel a bolygó már teljesen átalakult

az csak egy messzi fajnak vált lakhatóvá .Eközben a többi élőlény kipusztul ahogy végül az ember is .Noha teremtőihez hasonló volt létrehozásánál ügyeltek rá hogy végül az utolsó akadályt is eltüntesse eme bolygó kolonizálása előtt .Így a tökéletes terraformáló rendszer célja bevégzése után felszámolta saját magát is .Az emerek letelepedése után sokáig dicsérték még a

terraformáló rendszer az ember megalkotóját aki megmentette az egész emeríséget

Ha tetszett írhatok ám még ilyeneket :D

de ezért jár a zöld kéz

2015. dec. 27. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!